>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
widzieliscie promo w uni

Postaw zakład 30 PLN teraz
Zasady promocji
  • Aby wziąć udział w promocji należy sie do niej zapisać
  • Promocja trwa od 16 lipca do 5 sierpnia 2018. 3 losowania w ciągu 3 tygodni.
  • Należy postawić zakład przedmeczowy lub na żywo o wartości 30 PLN i po min. kursie 1.40 na dowolny sport w bukmacherze
  • Zakład 30 PLN należy postawić minimum jeden raz na tydzień podczas trwania promocji aby wziąc udział w losowaniu
  • Zakłady wypłacone funkcją cash-out nie liczą się w promocji
  • Zycięzcy będą wybierani losowo.
  • Zwycięzcy zostana poinformowani o wygranej w każdy poniedziałek do godziny 12:00 CET. Pierwsze losowanie 23 lipca, drugie 30 lipca i trzecie losowanie 6 sierpnia
  • Łączna póla darmowych zakładów wynosi 150 000 PLN, co tydzień wylosowanych zostanie 100 zwycięzców, którzy otrzymają darmowy zakład o wartości 500 PLN

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Rublow @1,85✅
Dw 2:0 @3⛔
W pore sie ogarnal. Szkoda tego drugiego seta bo mial przewage przelamania i byl lepszy.
I dzien na plus mimo wczesniejszych niepowodzen. Ale wazne jak sie konczy a nie zaczyna.
Jeszcze 2k z wodnej mozna wyciagnac.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Chyba komuś tasiemkę z &quot;peffek&quot; w LE po 1,12 wywaliła ta Kopenhaga. Jak pisałem,że głupota takie granie i że jedno zawsze wywali to się jeszcze pluł bo przecież siedział i analizował pół dnia i to musi wejść... a i w wannie banknotów będzie się kąpał...:facepalm:Chyba warto czasem posłuchać starszych, mądrzejszych i bardziej doświadczonych...niż uczyć się na swoich błędach, które często sporo kosztują...Pokora zawsze w cenie.
Szkoda ze tak ladnie na priv nie ppiszes jak tutaj....

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
widzieliscie promo w uni

Postaw zakład 30 PLN teraz
Zasady promocji
  • Aby wziąć udział w promocji należy sie do niej zapisać
  • Promocja trwa od 16 lipca do 5 sierpnia 2018. 3 losowania w ciągu 3 tygodni.
  • Należy postawić zakład przedmeczowy lub na żywo o wartości 30 PLN i po min. kursie 1.40 na dowolny sport w bukmacherze
  • Zakład 30 PLN należy postawić minimum jeden raz na tydzień podczas trwania promocji aby wziąc udział w losowaniu
  • Zakłady wypłacone funkcją cash-out nie liczą się w promocji
  • Zycięzcy będą wybierani losowo.
  • Zwycięzcy zostana poinformowani o wygranej w każdy poniedziałek do godziny 12:00 CET. Pierwsze losowanie 23 lipca, drugie 30 lipca i trzecie losowanie 6 sierpnia
  • Łączna póla darmowych zakładów wynosi 150 000 PLN, co tydzień wylosowanych zostanie 100 zwycięzców, którzy otrzymają darmowy zakład o wartości 500 PLN
Bajki, nigdy nie usłyszysz o kimś kto wygrał taki bet. Czysty marketing, nakręca &#39;januszy&#39; do stawiania i przerywania. Unibet często takie zagrywki stosuje

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Keflavik W- IR Reykjavik W over 2,5 1.25
Keflavik W IR Reykjavik W over 3,5 1.66
Keflavik W IR Reykjavik W gol 1 połowa tak 1.12
Leiknir - IA Akranes gol 1 połowa tak 1.32
Leiknir - IA Akranes over 2,5 1.70
Dajcie spokój co odwaliły wszystko ⛔ keaflik
Lekir ⛔
a ch te babki są dziwne :tohand::dntlck::sarcastic::sweat:

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Bajki, nigdy nie usłyszysz o kimś kto wygrał taki bet. Czysty marketing, nakręca &#39;januszy&#39; do stawiania i przerywania. Unibet często takie zagrywki stosuje
ja to tam wiesz, mam to w nosie. Gram na Uni bo mnie 22bet wyrolował nakładając marże idywidualne.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Graj co czujesz. Tylko stawki z umiarem. A czytaj i analizuj tylko te merytoryczne wpisy
Dziękuje już nie szaleje jak kiedyś ,za bardzo poprzeegrywałem niestety ,teraz mam płaską stawke
Dziękuje bardzo za odpowiedź :bow:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom