U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Colombia W - Costa Rica W 1 1.50
Colombia W - Costa Rica W -1 1 1.80
Colombia W - Costa Rica W -1 1 1.80
Beitar - Chikura awans 2 @ 2.53
Rublow 2 set @2,35 przy 5:6
beng kopenhaga????aby nie było, że kriss nie ma szacunku u mnie :bow::bow::bow:
https://zapodaj.net/1e52c5cfcf0e9.png.html
takich kocham ???? wyśmiewać bety czyjeś, a samemu nic nie udostępniać ahh 2018 rok ????Chyba komuś tasiemkę z "peffek" w LE po 1,12 wywaliła ta Kopenhaga. Jak pisałem,że głupota takie granie i że jedno zawsze wywali to się jeszcze pluł bo przecież siedział i analizował pół dnia i to musi wejść... a i w wannie banknotów będzie się kąpał...:facepalm:Chyba warto czasem posłuchać starszych, mądrzejszych i bardziej doświadczonych...niż uczyć się na swoich błędach, które często sporo kosztują...Pokora zawsze w cenie.
Kolego ja to pisałem przed meczami a nie po tym jak coś nie weszło. ???? Kogos może przestrzegłem przynajmniej przed graniem takiego badziewia.Niech nawet jeden zakoduje sobie że LE jest dla bukmacherów i nie gra się tam faworytów, w ogóle tego lepiej nie ruszać to już będzie jakiś sukces bo po co pchać pieniądze bukom do kieszeni.Poważni gracze tego nie ruszają, chyba że mają ku temu informacje i jakieś wiarygodne źródło. A nie,że ktoś usiądzie jak dziadki w stsie i tabelkowo przeanalizuje...takich kocham ???? wyśmiewać bety czyjeś, a samemu nic nie udostępniać ahh 2018 rok ????
Miala 40-15 na 5-4 i serwis po mecz (wychodzila z 4-0) jako ze ma 18 lat to czuje ze teraz to przegra 6-4
Tak tez myslalemMiala 40-15 na 5-4 i serwis po mecz (wychodzila z 4-0) jako ze ma 18 lat to czuje ze teraz to przegra 6-4
1-1 Gościu nie strzelił karnego na 1-1, wszedł za niego jakiś inny i minute po strzelił już myślałem że ta LE dzisiaj mnie załatwi do zera :movember:Trencin - Podgorica
X2 @1,78 Fortuna
Trencin 2-0 z wyjazdu, także nic się nie stanie jak dzisiaj nie wygrają
Graj co czujesz. Tylko stawki z umiarem. A czytaj i analizuj tylko te merytoryczne wpisyTak sobie czytam co niektórych i wywnioskowałem ż enic się nie opłaca grać ,tylko dawać bukom kase
Bo we wszystkim są wałki nie tylko w tenisie i Piłce
To mi Prosze powiedzieć co grać w takim razie
Ja gram to co lubie i czuje to też źle