>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Colombia W - Costa Rica W 1 1.50
Colombia W - Costa Rica W -1 1 1.80

C 334

copper

Użytkownik
Chyba komuś tasiemkę z &quot;peffek&quot; w LE po 1,12 wywaliła ta Kopenhaga. Jak pisałem,że głupota takie granie i że jedno zawsze wywali to się jeszcze pluł bo przecież siedział i analizował pół dnia i to musi wejść... a i w wannie banknotów będzie się kąpał...:facepalm:Chyba warto czasem posłuchać starszych, mądrzejszych i bardziej doświadczonych...niż uczyć się na swoich błędach, które często sporo kosztują...Pokora zawsze w cenie.

slomiany400 49,6K

slomiany400

Użytkownik
Chyba komuś tasiemkę z &quot;peffek&quot; w LE po 1,12 wywaliła ta Kopenhaga. Jak pisałem,że głupota takie granie i że jedno zawsze wywali to się jeszcze pluł bo przecież siedział i analizował pół dnia i to musi wejść... a i w wannie banknotów będzie się kąpał...:facepalm:Chyba warto czasem posłuchać starszych, mądrzejszych i bardziej doświadczonych...niż uczyć się na swoich błędach, które często sporo kosztują...Pokora zawsze w cenie.
takich kocham ???? wyśmiewać bety czyjeś, a samemu nic nie udostępniać ahh 2018 rok ????

U 0

Gość
Atletico Paranaense U20 - Internacional U20 gol 1połowa tak 1.23
Atletico Paranaense U20 - Internacional U20 over 1,5 1.21
Atletico Paranaense U20 - Internacional U20 over 2,5 1.70
Goias U23 - Santos U23 gol 1 połowa tak 1.34
Goias U23 - Santos U23 over 1,5 1.23
Goias U23 - Santos U23 over 2,5 1.75

C 334

copper

Użytkownik
takich kocham ???? wyśmiewać bety czyjeś, a samemu nic nie udostępniać ahh 2018 rok ????
Kolego ja to pisałem przed meczami a nie po tym jak coś nie weszło. ???? Kogos może przestrzegłem przynajmniej przed graniem takiego badziewia.Niech nawet jeden zakoduje sobie że LE jest dla bukmacherów i nie gra się tam faworytów, w ogóle tego lepiej nie ruszać to już będzie jakiś sukces bo po co pchać pieniądze bukom do kieszeni.Poważni gracze tego nie ruszają, chyba że mają ku temu informacje i jakieś wiarygodne źródło. A nie,że ktoś usiądzie jak dziadki w stsie i tabelkowo przeanalizuje...

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Masz rację Słomiany, ktoś krytykuję a nic od siebie nie daję to źle. Ale doradzić by czegoś takiego nie grał, co moim zdaniem też jest bez sensu bo to tylko Liga Europy. W wypadku Ligi Mistrzów i pełnej koncentracji można gra na tych hegemonów z tymi słabszymi ale nie w LE. Takie moje zdanie.

slomiany400 49,6K

slomiany400

Użytkownik
Panowie, ale też wszyscy jesteśmy chyba ludźmi i żaden z nas nie stawia czegoś na czym się nie zna, bo ktoś napisał to musi wejść...

U 0

Gość
Tak sobie czytam co niektórych i wywnioskowałem ż enic się nie opłaca grać ,tylko dawać bukom kase
Bo we wszystkim są wałki nie tylko w tenisie i Piłce
To mi Prosze powiedzieć co grać w takim razie
Ja gram to co lubie i czuje to też źle

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Trencin - Podgorica
X2 @1,78 Fortuna
Trencin 2-0 z wyjazdu, także nic się nie stanie jak dzisiaj nie wygrają
✅ ✅ 1-1 Gościu nie strzelił karnego na 1-1, wszedł za niego jakiś inny i minute po strzelił już myślałem że ta LE dzisiaj mnie załatwi do zera :movember:
A Hibernian z Runavik ale liczby wykręcają, w dwumeczu już 17 goli ????

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Tak sobie czytam co niektórych i wywnioskowałem ż enic się nie opłaca grać ,tylko dawać bukom kase
Bo we wszystkim są wałki nie tylko w tenisie i Piłce
To mi Prosze powiedzieć co grać w takim razie
Ja gram to co lubie i czuje to też źle
Graj co czujesz. Tylko stawki z umiarem. A czytaj i analizuj tylko te merytoryczne wpisy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom