>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
a zglosiłeś to gdzieś? niech im raiting obniżają zeby nikt poważny nie grał, ścierwa
gadalem z goscie na surebety.pl co i jak i maja siedzibe w bulgarii , wpierw chcialem tam jechac i w twarz im to powiedziec co mysle o sytuacji , a pozniej odpuscilem juz bo na 2 koncie wygralem podobne pieniadze i mi wyplacili , wiec w sumie nie mialem powodu do łez za długo.
Czytalem tez duzo , ze wiele osob mialo podobnie z kwotami wiekszymi jak 10k euro przy wyplacie identyczne sytuacje , jeden na spinach wygral w kasynie i tez to samo zrobili , ja zaczalem teraz nagrywac jak gram u nich zeby pozniej miec dowod ze gralem normalnie bez osob trzecich
gadalem z goscie na surebety.pl co i jak i maja siedzibe w bulgarii , wpierw chcialem tam jechac i w twarz im to powiedziec co mysle o sytuacji , a pozniej odpuscilem juz bo na 2 koncie wygralem podobne pieniadze i mi wyplacili , wiec w sumie nie mialem powodu do łez za długo.
Czytalem tez duzo , ze wiele osob mialo podobnie z kwotami wiekszymi jak 10k euro przy wyplacie identyczne sytuacje , jeden na spinach wygral w kasynie i tez to samo zrobili , ja zaczalem teraz nagrywac jak gram u nich zeby pozniej miec dowod ze gralem normalnie bez osob trzecich
Ja mysle ,ze to przez to ze oni sa klonem 10bet.com i tam mialem konto na matke zlimitowane , tylko podany inny adres zamieszkania i pozniej jak wygralem kase to im zal dupe scisnal i dlatego nie wyplacili

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Ja to w 1 nocke zrobilem to jak mialem nie trzymac wiekszej kasy u nich ....
Ale po 5 czy 10 wygranej mogłeś wypłacić. Chyba że all-in szedłeś. Postaw się na ich miejscu. Jakbyś był bukiem i na kobiecym nowym koncie by tak ktoś grał to byś taki mail wysłał.Jakby dostali pismo od adwokata to mogło być różnie . Oni liczą że się powie &quot; łatwo przyszło, łatwo poszło&quot;

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Moscow Eshelon - Six Trolls -1 2 1.46
Moscow Eshelon - Six Trolls 2 1.32
Six Trolls over 5,5 1.75
4-7✅
six 7 indywidualnie ✅
Jak ja lubie hOKEJA jutro sporo jest od 7 rano ,ale nie będe grał na live ,bo wywaliłem kase na 1 tercje 1,5 chociaż małe linie ,ale tylko grają 3x10 min i jest zawsze ryzyko ,ż emoże być 1 tercja 1-0 ,albo 0-0 ,ale stała stawke dałem nie szalałem

L 234

lalus85

Użytkownik
Ale po 5 czy 10 wygranej mogłeś wypłacić. Chyba że all-in szedłeś. Postaw się na ich miejscu. Jakbyś był bukiem i na kobiecym nowym koncie by tak ktoś grał to byś taki mail wysłał.Jakby dostali pismo od adwokata to mogło być różnie . Oni liczą że się powie &quot; łatwo przyszło, łatwo poszło&quot;
jak wyplacic ? stary jak wszystko wchodzilo to mam wyplate zlecac i limit wylapac z automatu ? sie gra ile wlezie bo betrally limituje w specyficzny sposob, dadza Ci pograc caly dzien mozesz i 100tysi zrobic a dopiero nastepnego dnia z rana limituja konta
Paesy tyle odrabiali ze mogliby ten 2 set wygrac chociaz a nie

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
jak wyplacic ? stary jak wszystko wchodzilo to mam wyplate zlecac i limit wylapac z automatu ? sie gra ile wlezie bo betrally limituje w specyficzny sposob, dadza Ci pograc caly dzien mozesz i 100tysi zrobic a dopiero nastepnego dnia z rana limituja konta
Paesy tyle odrabiali ze mogliby ten 2 set wygrac chociaz a nie
Tam akurat nie grałem
Jeszcze zacytuje dobrego typera &quot; trzeba przegrać żeby wygrać&quot;:angel::angel::angel:

U 0

Gość
Blumenau EC - Gremio Juventus gol 1 połowa tak 1.37
Blumenau EC - Gremio Juventus over 1,5 1.26
Chapecoense - Bahia BA 1 2.02
Chapecoense - Bahia BA gol 1 połowa tak 1.48
Chapecoense - Bahia BA over 1,5 1.40
Cruzeiro - America MG 1 1.35
Cruzeiro - America MG over 1,5 1.36
Club Libertad - Sportivo Luqueno over 1,5 1.28
Club Libertad - Sportivo Luqueno over 2,5 1.90
Club Libertad - Sportivo Luqueno gol 1 połowa tak 1.39
Iranduba AM Women&#39;s - Sao Francisco Women&#39;s over 2,5
Iranduba AM Women&#39;s - Sao Francisco Women&#39;s gol 1 połowa tak
Moz ebędzie mecz Kobiet na live to zagram bo w ofercie brak mecz o 2 kobietki
Moz ektoś z was ma to moż ecie pograć
Colombia W - Costa Rica W 1 1.50
Colombia W - Costa Rica W -1 1 1.80
0-1 ⛔

U 0

Gość
Atletico Paranaense U20 - Internacional U20 gol 1połowa tak 1.23
Atletico Paranaense U20 - Internacional U20 over 1,5 1.21
Atletico Paranaense U20 - Internacional U20 over 2,5 1.70
Goias U23 - Santos U23 gol 1 połowa tak 1.34
Goias U23 - Santos U23 over 1,5 1.23
Goias U23 - Santos U23 over 2,5 1.75
atletico 0-1⛔
goias połowa ✅
over 1,5 ✅
over 2,5 ⛔

K 0

kropson1988

Gość
W Paragwaju narazie ładnie z bramki 3 do przerwy . Ciekawe czy coś wpadnie w drugiej jeszcze .

U 0

Gość
W Paragwaju narazie ładnie z bramki 3 do przerwy . Ciekawe czy coś wpadnie w drugiej jeszcze .
a over 2,5 było 1.90 Promocja od buczka dali zarobić na 3 opcjach ,które podałem
Alr Chaponense odwwala cruzeiro 1-1 wiec jest nieźle i tak
a niewiem czy wpadnie ajaki mas zoverek 3,5 marny kurs pewnie a 4,5 ryzyko ,bo już byłem świadkiem jak usa dała 2 gole do 30 min ,dałem na live 3,5 fc cinnatti a skończyło sie 2-0 ,a myślałem ze postzrelają jak w 1 tak ładnie szli
cruzeiro był ładny kurs na over 2,5 a już 3-1 a nie wspomne -1,5
Kurde nie wyczaiłem Chaponense bo tylko oni zrypią :sarcastic::brokenheart: ,a mogła być ładna kaska ,a tu 3 opcje poszły i 3 razy kasa ,trudno ,odrobie na hokeju dzisiejszym

K 0

kropson1988

Gość
Ja ogólnie miałem bardzo bezpiecznie over 2 po kursie 1,68 takze luzik . Ale szkoda bo chciałem co prawda po słabym kursie dołożyć po przerwie over 3,5 po 1,35 bodajże ale już nie ruszałem , a szkoda było ryzykować i pewnie się skończy już tak na 2:2 . Widziałem , że Zuchman coś wspominał o United grają towarzyski i tam bts podawał to może coś ruszę też .

U 0

Gość
Blumenau EC - Gremio Juventus gol 1 połowa tak 1.37
Blumenau EC - Gremio Juventus over 1,5 1.26
Chapecoense - Bahia BA 1 2.02
Chapecoense - Bahia BA gol 1 połowa tak 1.48
Chapecoense - Bahia BA over 1,5 1.40
Cruzeiro - America MG 1 1.35
Cruzeiro - America MG over 1,5 1.36
Club Libertad - Sportivo Luqueno over 1,5 1.28
Club Libertad - Sportivo Luqueno over 2,5 1.90
Club Libertad - Sportivo Luqueno gol 1 połowa tak 1.39
Iranduba AM Women&#39;s - Sao Francisco Women&#39;s over 2,5
Iranduba AM Women&#39;s - Sao Francisco Women&#39;s gol 1 połowa tak
Moz ebędzie mecz Kobiet na live to zagram bo w ofercie brak mecz o 2 kobietki
Moz ektoś z was ma to moż ecie pograć
0-1 ⛔
Blematu gol 1 połowa ✅
Blematu over 1,5 ⛔
chaponense 1 ⛔
Chaponense over 1,5 ✅
Chaponense gol połowa ⛔
Cruzeiro 1 ✅
Cruzeiro over 1,5 ✅
clib libertad over 1,5 ✅
club libertad over 2,5 ✅
clib libertad gol 1 połowa ✅
iruba gol 1połowa ✅
iruba over 2,5 ✅
Szkoda z enie było w ofercie umnie Aruby 5-0 było połowa 3-0
Co z Holandii tomciio
Z Holandi niewiem co ja tylko przeglądałem oferte z hokeja na dzisiaj i zrobiłem same overy w 1 tercjach i jestem ciekaw czy dadzą jakiś minimalny plusik
Pozdrawiam Serdecznie :bow:
Nie odpisałem bo poszedłem spać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom