>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Masakra 6 zakładów trzydrogowych a kurs tylko 2.50. Gdyby nie fakt że te drużyny są faworytami to prawdopodobieństwo wejścia tego beta byłoby na poziomie 6-7%
Czasem tak trzeba zagrac. Miny i zonki ominiete. To wejdzie. Dzis mam 2 mecze dogi ale jeszcze czekam.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
O 19.30 Siostry Verge Depre grają 1/8 z Holenderkami. Ciekawe jakie kursy będą. Z ciężkim sercem więcej niż 1.40-1.50 na Holenderki bym nie wystawił ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Dobra, pora iść się zresetować.
Na ostanie mecze fazy grupowej u panów polecam
Berntsen/Mol @ 1.68 ✅
Bezpośredni mecz o awans do 1/16. Norwegowie są zwyczajnie lepszą parą, ograną na tym poziomie. Czesi zasadniczo w tym sezonie nie wygrali meczu z nikim poważnym. Więcej niż 1.30 bym nie dał na Mole.

Schweiner/Perusic +9.5 @ 1.90 ✅
Jeśli dobrze rozkminiłem tabele, to nieważne kto wygra, obie pary wchodzą do 1/16, bo przy takiej samej liczbie punktów liczy się bezpośredni mecz a obie wygrały z Serbami, czyli muszą być przed nimi w tabeli. Z drugiej strony Lupo nie mają szans na wyprzedzenie Krattingerów, bo z nimi przegrali. W takiej sytuacji liczę, że Włosi nie zagrają na 100% mocy i młodzi Czesi powalczą przynajmniej o handicap.

C 334

copper

Użytkownik
4 dni temu Voegele- Sorribes Tormo 6-4 6-2
wczoraj Voegele - Korpatsch 2-6 0-6
dziś Korpatsch - Sorribes Tormo ? Stawiam,że zgodnie z logiką u bab ...0-2 izi win Sorribes Tormo\w/ale oczywiście tego...nie zagram;):sweat:????
6-2 6-2 Sorribes wszystko zgodnie z pokręconą logiką u kobiet.:facepalm:Co ta Voegele musiała wczoraj wyczyniać żeby przegrać z tą Korpatsch.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Chyba, że Laura skreczuje, wczoraj Shmiedlova grała 3 godz 20 min do prawie 23.00 ;)
No ma problemy z barkiem, nie serwuje 100% jak dla mnie, ale stawka nie była mocna. Bo normalnie to Sigemund smialo bierze

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Panowie rodacy więcej rozwagi w swoich wypowiedziach i nie spamujmy tego tematu. Co mnie to interesuje, że ktoś komuś chcę przyłożyć? Po ile wy macie lat...Podał swoje typy i tyle. To jest temat od dawania czegoś od siebie a nie od czepiania się że ma niskie kursy. Kto chce ten zagra kto nie chce to to oleje i tyle. Nie ma sensu się nad tym rozpisywać i się obrażać. Więcej pokory i szacunku do siebie, a będzie dobrze. Sorry za off top...

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Beitar Jerusalem - Chikhura Sachkhere 1 @1.55 ⛔
FH Hafnarfjordur - FC Lahti 1 @1.90 ⛔
FC Irtysh Pavlodar - FK Trakai 1 @1.65 ⛔
Slavia Sofia - FC Ilves 1 @1.57 ✅
Maccabi Tel Aviv - Ferencvaros 1 @1.44 ✅
AKO 11.03 ⛔

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Nie wyzywajcie się, nie obrażajcie się nawzajem, pomagajcie sobie. Nie przekrzykujcie się kto jest lepszy, ???? i tak nigdy nie będziecie lepsi od Luke256 hihi:cwl::p ???? :angel::sarcastic::drunk::sun::sun:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom