>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Nie wyzywajcie się, nie obrażajcie się nawzajem, pomagajcie sobie. Nie przekrzykujcie się kto jest lepszy, ???? i tak nigdy nie będziecie lepsi od Luke256 hihi:cwl::p ???? :angel::sarcastic::drunk::sun::sun:
NO TO gratulacje najlepszy typerze na forum :dance::champagne::hp::sun::movember:????:cwl:

L 234

lalus85

Użytkownik
tak z innej beczki , gosciu wlasnie wylecial z rusztowania z 11-12 pietra , ale na szczescie na szelkach byl ale i tak pewnie osrany po calosci musial byc

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
under 0.5 gola w 1 polowie w meczu Lecha @ 2.00
Klepanie i brak checi do gry widoczny. Mysle, ze nie beda sie specjalnie w 1 polowie jakos rzucac do szalonych atakow.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Purple U15 - White U15 2 tercja -1,5 1 2.15
Purple U15 - White U15 2 tercja wygrana 1 1.46
Purple U15 - White U15 2 tercja over 3,5 1.60

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Niektórzy trenerzy powinni się nauczyć przegrywać z honorem.
Oglądam sobie Włochy u20, 30 sekund do końca, przegrywają 10 pkt i faulują ???? Tak, na pewno taka drużyna jak Chorwacja będzie pudłowała wolne, a taka drużyna jak Włochy rzuci naście punktów w 30 sekund ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Niektórzy trenerzy powinni się nauczyć przegrywać z honorem.
Oglądam sobie Włochy u20, 30 sekund do końca, przegrywają 10 pkt i faulują ???? Tak, na pewno taka drużyna jak Chorwacja będzie pudłowała wolne, a taka drużyna jak Włochy rzuci naście punktów w 30 sekund ????
Stracilem do Wlochow resztki szacunku za kabaret w koncowce z Islandia.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Pierwsza kwarta i druga i wyniki z różnica 10 pkt.
WArto grubo za nowe gumoleum w kuchni grać?? Jak nie wejdzie co ja powiem żonie, ze hajs na wykładzinę przeje...em.
sorki oglądam spotkanie Włochów z Chorwatami. No ja pograłem ich troszkę grubo ale na kilku bukach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom