2-0 nigdy nie warto u kobiet po kursach niższych niż 3.00 więc moim zdaniem nie ????Warto 2:0?
Eagle gra 18 latkami ostatnie spotkania , dlatego lepiej handi na przeciwnikow brac niz na nich , ogrywaja juniorowSpróbuję Eagle 13.00. Dwie najgorsze drużyny w Hongkongu. Eagle gorsza ale raz wygrała z nimi w tym sezonie .
Ledwo zdążyłem postawić i run 0-8 w 60 sekund heheSpróbuję Eagle 13.00. Dwie najgorsze drużyny w Hongkongu. Eagle gorsza ale raz wygrała z nimi w tym sezonie .
To się uśmiałem:cwl ???? okładnie po co to wklejać, chyba tylko wariat to zagra. Ako z 6 meczów i to LE gdzie w każdym może być wybuch z ako.... 2,50. Domyślam się,że trollujesz żeby wzbudzić tu zainteresowanie a jak poważnie siedziałeś od rana i analizowałeś żeby coś takiego ostatecznie wybrać i zagrać to ja nie mam już więcej pytańChyba,ze masz 16 lat jesteś zafascynowany piłka nożną, trochę grosza do wtopienia i lubisz jak Twoje drużyny na które grasz strzelają gole i pika Ci w tel czy komputerze bo z bukmacherskiego punktu widzenia to czysta amatorszczyzna:sarcastic:peffki peff na dziś zANALizowane,
To się uśmiałem:cwl ???? okładnie po co to wklejać, chyba tylko wariat to zagra. Ako z 6 meczów i to LE gdzie w każdym może być wybuch z ako.... 2,50. Domyślam się,że trollujesz żeby wzbudzić tu zainteresowanie a jak poważnie siedziałeś od rana i analizowałeś żeby coś takiego ostatecznie wybrać i zagrać to ja nie mam już więcej pytańChyba,ze masz 16 lat jesteś zafascynowany piłka nożną, trochę grosza do wtopienia i lubisz jak Twoje drużyny na które grasz strzelają gole i pika Ci w tel czy komputerze bo z bukmacherskiego punktu widzenia to czysta amatorszczyzna/QUOTE]
są tu kolesie od ktorych można brać typy albo inaczej zainteresują mnie swoimi typkami o np. live dziś tenis i lookam na wariata nie wchodzę no ale ten z taśmą bana mu jemu ????
zamiast wyśmiewać innych to zacznij sam coś wrzucać ???? bo wyśmiewać to potrafisz, a udowodnić już nie potrafisz ????pobieraj dalej lol
40ma w pipke tam bedzie lekkoSpróbuję Eagle 13.00. Dwie najgorsze drużyny w Hongkongu. Eagle gorsza ale raz wygrała z nimi w tym sezonie .
2.60 byloUkrainki 1set plażówka @ 1.90
Więcej nie będzie.
I nie było ????
Wygrana 2:1 .i próbuje Fognini na mecz @2,59 w 1xbet.
To już lepiej nic nie dawać niż takie taśmy ludziom podstawiać do grania...To nie tylko prosta droga do wyczyszczenia konta ale i szybkiej frustracji z grania.Potem słucha się wszędzie biadolenia,że zawsze jeden mecz mnie wywaliłzamiast wyśmiewać innych to zacznij sam coś wrzucać ???? bo wyśmiewać to potrafisz, a udowodnić już nie potrafisz ????