>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
6.
Spotkanie: MISC MIFA - UKM
Typ: UKM over 1.5 gola (0:0 1min)
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365

7.
Spotkanie: MISC MIFA - UKM
Typ: over 4.5 gola w meczu (0:0 1min)
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365

Bezpieczniej over 3.5 gola po 2.62
Powodzenia

Edit.
3:1
...........
0/7

L 234

lalus85

Użytkownik
Spróbuję Eagle 13.00. Dwie najgorsze drużyny w Hongkongu. Eagle gorsza ale raz wygrała z nimi w tym sezonie .
Eagle gra 18 latkami ostatnie spotkania , dlatego lepiej handi na przeciwnikow brac niz na nich , ogrywaja juniorow

C 334

copper

Użytkownik
peffki peff na dziś zANALizowane,
To się uśmiałem:cwl ???? okładnie po co to wklejać, chyba tylko wariat to zagra. Ako z 6 meczów i to LE gdzie w każdym może być wybuch z ako.... 2,50. Domyślam się,że trollujesz żeby wzbudzić tu zainteresowanie a jak poważnie siedziałeś od rana i analizowałeś żeby coś takiego ostatecznie wybrać i zagrać to ja nie mam już więcej pytań:whistle:Chyba,ze masz 16 lat jesteś zafascynowany piłka nożną, trochę grosza do wtopienia i lubisz jak Twoje drużyny na które grasz strzelają gole i pika Ci w tel czy komputerze bo z bukmacherskiego punktu widzenia to czysta amatorszczyzna:sarcastic:

Otrzymane punkty reputacji: +11
everto 24,7K

everto

Użytkownik
????
To się uśmiałem:cwl ???? okładnie po co to wklejać, chyba tylko wariat to zagra. Ako z 6 meczów i to LE gdzie w każdym może być wybuch z ako.... 2,50. Domyślam się,że trollujesz żeby wzbudzić tu zainteresowanie a jak poważnie siedziałeś od rana i analizowałeś żeby coś takiego ostatecznie wybrać i zagrać to ja nie mam już więcej pytań:whistle:Chyba,ze masz 16 lat jesteś zafascynowany piłka nożną, trochę grosza do wtopienia i lubisz jak Twoje drużyny na które grasz strzelają gole i pika Ci w tel czy komputerze bo z bukmacherskiego punktu widzenia to czysta amatorszczyzna/QUOTE]
są tu kolesie od ktorych można brać typy albo inaczej zainteresują mnie swoimi typkami o np. live dziś tenis i lookam na wariata nie wchodzę no ale ten z taśmą bana mu jemu ????

duo 303

duo

Użytkownik
Ymer tam ledwo chodził, widać było, że raczej po nim.
A w Lidze Europy strzelanina od początku a chciałem trochę wyczekać na podbicie kursów chytry traci dwa razy ????

C 334

copper

Użytkownik
zamiast wyśmiewać innych to zacznij sam coś wrzucać ???? bo wyśmiewać to potrafisz, a udowodnić już nie potrafisz ????
To już lepiej nic nie dawać niż takie taśmy ludziom podstawiać do grania...To nie tylko prosta droga do wyczyszczenia konta ale i szybkiej frustracji z grania.Potem słucha się wszędzie biadolenia,że zawsze jeden mecz mnie wywalił☺

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom