Ale cyrk ten 1set:facepalm:Siniakova 2:0 1,70
Shinikova I set, 1.70
nie mów hop jeszcze , pamietaj , ze to tylko baby sąSiostry Verge młucą
Są dwa buki, w których w takich sytuacjach jestem 100% pewny, że nie rozliczą uczciwie - pierwszy Bet365 bo zmieniliby kurs na 1.10 max. a drugi to Unibet, bo oni zwyczajnie zrobią zwrot ????reczna pieknie i dubelek i single underowe siedzą
Bierzcie Saigon Heat na unibecie jest blad linia 148,5 dali ale czasu nie zatrzymali debile , linia 165,5 powinna byc
nie wierzę w to. Siatka plażowa i 2 grajków, przewaga 3 pkt jest ciężka do odrobienia. Za duże boisko na wybronienie piłeknie mów hop jeszcze , pamietaj , ze to tylko baby są
Rozliczają normalnie i wypłacają w Unibecie , Tutaj akurat był TO a Ci nie zatrzymali czasu i 3 min niby bez pktu .... Wypłacą bez problemuSą dwa buki, w których w takich sytuacjach jestem 100% pewny, że nie rozliczą uczciwie - pierwszy Bet365 bo zmieniliby kurs na 1.10 max. a drugi to Unibet, bo oni zwyczajnie zrobią zwrot ????
Mało w życiu widziałeś , w szczegolnosci u bab , pamietam kiedys Rzeszow mi z 24-13 25-27 przegraly , a Borger i Korzuch z 20-14 na 21-23 jakiś tydzien temu w plazowcenie wierzę w to. Siatka plażowa i 2 grajków, przewaga 3 pkt jest ciężka do odrobienia. Za duże boisko na wybronienie piłek