>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Moja wiara w siostry Verge Depre nie została wczoraj naruszona mimo dwóch słabych meczów.
Verge Depre @ 3.19 ✅ mecz

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 234

lalus85

Użytkownik
reczna pieknie i dubelek i single underowe siedzą
Bierzcie Saigon Heat na unibecie jest blad linia 148,5 dali ale czasu nie zatrzymali debile , linia 165,5 powinna byc

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
reczna pieknie i dubelek i single underowe siedzą
Bierzcie Saigon Heat na unibecie jest blad linia 148,5 dali ale czasu nie zatrzymali debile , linia 165,5 powinna byc
Są dwa buki, w których w takich sytuacjach jestem 100% pewny, że nie rozliczą uczciwie - pierwszy Bet365 bo zmieniliby kurs na 1.10 max. a drugi to Unibet, bo oni zwyczajnie zrobią zwrot ????

L 234

lalus85

Użytkownik
Są dwa buki, w których w takich sytuacjach jestem 100% pewny, że nie rozliczą uczciwie - pierwszy Bet365 bo zmieniliby kurs na 1.10 max. a drugi to Unibet, bo oni zwyczajnie zrobią zwrot ????
Rozliczają normalnie i wypłacają w Unibecie , Tutaj akurat był TO a Ci nie zatrzymali czasu i 3 min niby bez pktu .... Wypłacą bez problemu
nie wierzę w to. Siatka plażowa i 2 grajków, przewaga 3 pkt jest ciężka do odrobienia. Za duże boisko na wybronienie piłek
Mało w życiu widziałeś , w szczegolnosci u bab , pamietam kiedys Rzeszow mi z 24-13 25-27 przegraly , a Borger i Korzuch z 20-14 na 21-23 jakiś tydzien temu w plazowce

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Jak się ten mecz by nie skończył to jedno jest pewne - faworyzowanie Włoszek przeciwko Anouk, z kimkolwiek by nie grała to jest...

Przecież Anouk to jest absolutny TOP 10 na świecie. A może i TOP 5. Ja bym więcej niż 1.50 na Szwajcarki nie dał. Mimo, że wczoraj wyglądały przefatalnie.

K 0

kropson1988

Gość
No już myślałem , że po tym 3:1 dla Foga odrobieniu przez Ymera w drugim secie Fabiano szybko poleci ale jednak wystarczyło trochę się spiąć i przestać pajacowac i set ugrany . Ciekawe czy weźmie mecz ?

L 234

lalus85

Użytkownik
Dlatego jak czytam takie bezsensowne komentarze, że 3 pkty przewagi w plazowce u bab to juz spokoj i pozamiatane to chce mi sie smiac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom