ale Simon to weźmieSimon 2 set
2.30
Podwójna
SIMON już zrezygnowany widaćale Simon to weźmie
Simon @2.30
Tak to masz under 1,5 w pierwszej i under 1,5 w drugiej połowie, nie to podwójna szansa, że albo w pierwszej albo w drugiej połowie będą dwie bramki Ciężko stwierdzić, kursy dobrze wystawione, bo to trochę jak rzut monetąCześć. Znalazłem taki zakład na bah na dzisiejsze spotkanie MŚ szwecji - anglia
Czy w każdej z połów padnie mniej niż 1,5 bramki?
TAK 1.82
NIE 1.88
Ktoś mi wyjaśni łopotologicznie ten zakład?
Myślę, że w pierwszej połowie padnie mniej niż 1.5 bramki, tak jak i w drugiej. Czyli brać TAK? ogólnie jak uważacie, da rade wejść?
... brać w ciemno po takim kursieCześć. Znalazłem taki zakład na bah na dzisiejsze spotkanie MŚ szwecji - anglia
TAK 1.82
NIE 1.88
Myślę, że w pierwszej połowie padnie mniej niż 1.5 bramki, tak jak i w drugiej. Czyli brać TAK? ogólnie jak uważacie, da rade wejść?
Czy dobrze rozumiem, że jak w jednej połowie będzie mniej niż 1.5 bramki to wygrywam?Cześć. Znalazłem taki zakład na bah na dzisiejsze spotkanie MŚ szwecji - anglia
TAK 1.82
NIE 1.88
W obu połowach musi być under 1.5Czy dobrze rozumiem, że jak w jednej połowie będzie mniej niż 1.5 bramki to wygrywam?
... pięknie spiętrolił ten bekhend... dw: 2 set 7:6 wygra Paire @ 3.50
Brawo Delpo!Del potro 2nd set 1.7
"w każdej z połów "Czy dobrze rozumiem, że jak w jednej połowie będzie mniej niż 1.5 bramki to wygrywam?
51 min 1:1Turku ----Kemi btts
@2.55