Zdecydowanie nieMyślicie, że Gilles Simon łatwy win?
Atakowali i w dupę z kontrKamatamore Sanuki Japonia
Over 1.5 gola @5.20
Po tym co na razie widzę to zapowiada się tak właśnieZdecydowanie nie
masakra początek Ebdena, moze kreczować ????Myślicie, że Gilles Simon łatwy win?
Spózniłem się trochę, bo chwilę temu do domu wróciłem. Nie widzę innej opcji jak 2-0 dla rudej, pięknie grała z Muguruzą, a taka Kontaveit jej jeszcze bardziej sprzyjać będzie jak HiszpankaPopieram niestety po 1,8 zdążyłem tylko.
Aha bo ja znowu zapomniałem, że w wielkich szlemach grają do 1 wygranego setaPo tym co na razie widzę to zapowiada się tak właśnie
Masakrycznie gra...masakra początek Ebdena, moze kreczować ????
Wiem, wiem ale Ebden jakby nieobecny na tym korcieAha bo ja znowu zapomniałem, że w wielkich szlemach grają do 1 wygranego seta
Simon pierwszy set 6-0 @3.25
Mam pograny over 35,5 gema w tym meczu, ale na kuponie też Ebden ???? może się ogarnie jeszczePaire co gra ;o
w doliczonym, uffDinamo - Cracovia 1 1,83
Też na niego liczę, bo mam go na kuponie ale na razie piach... Wątpię, że się podniesieMam pograny over 35,5 gema w tym meczu, ale na kuponie też Ebden ???? może się ogarnie jeszcze
Kasatkina 1 set@ 3.5
Barty z szans na 5:1 zrobila 4:3 przez co Kasatkina poczula sie pewniej i wszystko w grze
... pobrany tam over 2.5 po @ 1.64 a można się skusić na ten o bramkę więcej po @ 2.70Mecze towarzyskie Wisła Kraków- Aś Monaco 2 @1.5 godzina 17