>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Belgia i obie strzelą po 6,2 pykam dzisiaj.
Co Wy na to?
Według mojej opinii Belgia wygląda fajnie na papierze i odczucie jest na pewno, że pokażą się z dobrej strony. Natomiast ja czuję pod skórą, że Brazylia ma to DNA, którego Belgia jeszcze nie ma - to znaczy doświadczenie w takich imprezach i takich fazach. Paradoksalnie uważam, że Brazylia zagra najlepszy swój mecz dotychczas. BTS prawdopodobny ale wygrana Belgii już mniej. To tylko moja wewnętrzna opinia ;)

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Niestety, ten który tak żałosnie serwował to był Kubot. Już mu się obrywa na instagramach i innych portalach społecznościowych. Wściekli ludzie życzą mu śmierci dla siebie i dla rodziny.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Niestety, ten który tak żałosnie serwował to był Kubot. Już mu się obrywa na instagramach i innych portalach społecznościowych. Wściekli ludzie życzą mu śmierci dla siebie i dla rodziny.
Szczerze, tych co piszą o Nim na Instagramie zle wysłałbym do gazu ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Kurs na 2 set przy 6-6 na Serene to było promo. 1.67 zagrane okrutnie. Na takie perełki trzeba wyczekiwać ???? w tym śmiesznym i trudnym sporcie.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ja bym Fedka na under 18,5 nie grał, Struff tu całkiem spoko wygląda, i w deblu i w singlu. Może dociągnąc do taja spokojnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom