Jak ty wiesz o co chodzi to po ch.j na nią grasz? A teraz wielki płacz ????wiem że che już jechac na wakacje z thiemem ale mogła tego gema utrzymać a nie w tak prosty sposób oddać bo emerytka nawet nic nie musiała zrobić, wystarczyło że stanęła na korcie,
a jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wcinaj tylko podaj typ. bez odbioru
ja na nią nie grałem, miałem u2,5 brejków w 1 secie, także widzę że nie w temacie,Jak ty wiesz o co chodzi to po ch.j na nią grasz? A teraz wielki płacz ????
No to przecież napisałem , ze wiecej szczęścia niz rozumu to ktos mówi , ze nie jestem obiektywny. Przecież drugi gol z niczego , fatalny błąd brAmkarzabukovina , strzela bramki.
Piłka nożna polega na strzeleniu więcej goli niż przeciwnik. Wtedy jest się lepszym.A co takiego robi Francja zeby powiedziec , ze jest lepsza ?
A co Urugwaj pokazał poza strzałem główka ?No to przecież napisałem , ze wiecej szczęścia niz rozumu to ktos mówi , ze nie jestem obiektywny. Przecież drugi gol z niczego , fatalny błąd brAmkarza
A czy ja napisałem , ze Urugwaj jest lepszy ? Obie drużyny nicztm się nie wyróżniają ale po pierwszej polowie jak mialbym kogoś wskazać to ciut lepszy byl Urugwaj. No coz w półfinale czy Brazylia czy Belgia to i tak rozprawia sie z Francja . Zabojady mając takich pilkarzy w kadrze powinni lyknac te mistrzostwa i wciągnąć dupa każda drużynę a prawda jest taka , ze Graja średnio. Gdyby byl tam lepszy trener to bym przed mundialem stawiał wszystko na to , ze wygrają wszystkoA co Urugwaj pokazał poza strzałem główka ?
A to dlatego tak sapiesz. Wdupiły ci kupon i stąd ten szloch.ja na nią nie grałem, miałem u2,5 brejków w 1 secie, także widzę że nie w temacie,
i czekamy na Twoje typy
Urugwaj over 2.5 kartonika @1.83
Hahahhahahhaha i oddali... Nie mam pytań. Który to zepsuł 2 setowe a później od razu się połamał na serwisie? Kubot czy Melo??? Skur... 2 taśmy na 2k mi zamykali ...Kubot i Melo 3 setowe niewykorzystane , przecież to jest kabaret ... Teraz pewnie w dupe