icanseeelvis
Użytkownik
over10,5 gema w 4 secie Manariano kurs 3.25 bet365
Delbonis/Reyes @2,90 unibet
Federer - Struff o10,5 w 1 secie @3,25 i tb @4,5 lżej
i o9,5 @2,2 mocniej
over10,5 gema w 4 secie Manariano kurs 3.25 bet365
Dzisiaj akurat bardzo duzo zarobiłem ???? wiecej niz sie spodziewalem a Urugwaj to byla tylko taka dokładka . Serio dominacja nazywasz posiadanie pilki ? Sytuacji wiecej bylo po stronie Urugwaju w pierwszej połowie wiec napisałem to co widzialem na boisku ???? szkoda mi Urugwaju i tyle bo przegrali po głupio straconych bramkach słaba Francja jest juz w półfinale ale to juz jest maksimum dla nichJak straciłeś kasę przez błędny typ to do siebie tylko miej pretensję a nie pisz, że niezasłużone prowadzenie Francji bo dominowała w całym meczu praktycznie w każdym elemencie gry. Jak najbardziej zasłużone zwycięstwo...
No i brakło 1 bramki, się chłpaki zacięli od 64 min i skończyło się 2:1 mam nadzieję, że pograliście bezpieczniejOulu vs TP 47 pilka finlandia kakkonen grupa c, typ: over 3,5 kurs: 2,85 (Etoto) powinno wpasc troche bramek, ja pobieram. Mozna bezpieczniej over 2,5 po 1,8. ruszyli o 17
ed. sorki ruszyli o 17:30 mialo byc
W reczna rzucily bramke w 15 min?!nie wierze Francuski rzuciły przez ostatnie 15 min 1 bramkę i łącznie równe 28 goli i kupon z tematu dalej w grze, a juz nawet wyłączyłem streama bo nie widziałem szansy na powodzenie. Teraz jeszcze Isner niech wygra max 3:1
po 45 minutach miały 27 goli, a na koniec meczu 28W reczna rzucily bramke w 15 min?!