>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Jeżeli faktycznie podkręcił kolano to skreczuje. Gael to typ pajaca ale z kontuzją na siłę nie przypominam sobie żeby specjalnie grywał
Z kontuzja to nie wiem, ale w Australii z Djoko ledwo stal, nie mogl juz tchu zlapac i dogral

C 334

copper

Użytkownik
ja bym patrzył z innej strony, w turniejach wielkiego szlema ci teoretycznie słabsi graja ponad swój stan i dlatego jest tyle niespodzianek w początkowych rundach. Bardziej opłaca się wygrac 2 rundy WS niż niekiedy turniej marnej rangi wta czy challenger
Masz racje ale w meczach takich jak wczoraj Cilica z Pellą nie obrażając Pelli, który zagrał świetnie tak naprawdę nic od niego nie zależy. Cilic grając swój normalny tenis w 80% na trawie zmiata go z kortu i Pella może sobie stawać na głowie i nic to nie da tak jak to było w dwóch pierwszych setach. Kerber dobrze grała przed a tu jest podejrzana i pewnie tez poleci z kimś dwie półki niżej.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Jeżeli faktycznie podkręcił kolano to skreczuje. Gael to typ pajaca ale z kontuzją na siłę nie przypominam sobie żeby specjalnie grywał
To chyba jedyny tenisista jakiego znam, który wychodzi i gra do końca z jakąś kontuzją. Spokojnie jak da radę biegać to na pewno nie skrzeczuje

adik1992 577,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
zverev przed paryżem nie wygrał spotkania z 1:2 i jak widac dalej chce sobie tą statystykę polepszyć, bo na rolandzie wygrał 3 mecze z tego stanu ;)
brawo Gael, dawaj po seta!!!!!!!!1

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Przecież on w każdym meczu od kilku lat wygląda jakby miał Zaraz spaść na ziemię z wycieńczenia taki już jego styl grania ja mówię natomiast o poważnej kontuzji typu podkręcenie kolana. Jak widać nic mu się nie stalo

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Wracają MŚ więc na najbliższe 4 mecze lecę w taki układ ako:
⚽ Urugwaj - Francja X2
⚽ Brazylia - Belgia 1X
⚽ Szwecja - Anglia X2
⚽ Rosja - Chorwacja X2
+ bonus fortuna
ako @3.01 fortuna
Gdybym więcej dumał nad meczami to pewnie niczego bym nie obstawił. Niby Francja powinna ogarnąć ale Urugwaj to nie chłopcy do bicia. Niby Brazylia zawsze jest faworytem ale to Belgia, która nie śpi i ma jedną z mocniejszych pak. Niby to Anglia ale Anglia lubi zrobić przykrą niespodziankę, zaszli daleko i czy to nie limit dla nich? Niby Chorwacja powinna zjeść Rosję, ale to gospodarz i Hiszpanie też mieli ich zjeść. Także po prostu idę za przeczuciem i z nauczką, że nie ma co się pchać w wygrane w regulaminowym czasie.

C 334

copper

Użytkownik
Wracają MŚ więc na najbliższe 4 mecze lecę w taki układ ako:
⚽ Urugwaj - Francja X2
⚽ Brazylia - Belgia 1X
⚽ Szwecja - Anglia X2
⚽ Rosja - Chorwacja X2
+ bonus fortuna
ako @3.01 fortuna
Gdybym więcej dumał nad meczami to pewnie niczego bym nie obstawił. Niby Francja powinna ogarnąć ale Urugwaj to nie chłopcy do bicia. Niby Brazylia zawsze jest faworytem ale to Belgia, która nie śpi i ma jedną z mocniejszych pak. Niby to Anglia ale Anglia lubi zrobić przykrą niespodziankę, zaszli daleko i czy to nie limit dla nich? Niby Chorwacja powinna zjeść Rosję, ale to gospodarz i Hiszpanie też mieli ich zjeść. Także po prostu idę za przeczuciem i z nauczką, że nie ma co się pchać w wygrane w regulaminowym czasie.
A nie lepiej,że Belgia strzeli chyba nawet po lepszym kursie niż Brazylia 1X..Ja grałem po 1,45.Mając taką ofensywę muszą cos wsadzić słabej Brazylii.Mam nadzieje,że Czerwone Diabły dzis awansują..kurs 2,50.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom