>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
No To Querrey się rozłożył przed Czarnym po całości....co się z nim stało w tym meczu ?????????????????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
haha pieknie MOnfils ???? podobna hisotoria i przebieg meczu jak Shapo z Paire wczoraj niby obaj francuzzi kontruzjowani i niepełnosprawni ale po przegranych pierwszysch setach pyk pyk pyk i 3:1

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
No To Querrey się rozłożył przed Czarnym po całości....co się z nim stało w tym meczu ?????????????????
60% pierwszego serwisu w poprzednim secie. Nie ma asow - sa wymiany, a Francuz tam miazdzy

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Francja wiecej roznych, u mnie 1.80, polecam.
Mega ciezko przebic sie przez srodek obrony Urusow + bardzo mocno ofensywnie grajacy boczni obroncy, szczegolnie Hernandez.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Mam pytanie. Chciałem dziś zagrać HH w Fortunie na niecałą godzinę przed meczem MŚ. Dałem 4 mecze na kuponie, pani w punkcie powiedziała, iż muszę dołożyć piąty, tak zrobiłem (choć coś mi tutaj nie grało). Po wysłaniu wyskoczyło mi AKO5 +5%. Tłumaczyłem pani, że chodziło mi o promocję, gdzie dodają kurs 1,14 - tak jest napisane na stronie. Pani jednak zarzekała się, iż to co wyskoczyło na kuponie to jest właśnie ta promocja. Nie grałem w Fortunie od dawna. Kupon został puszczony z tym +5%.
Sorry, że nie na temat, ale może mi ktoś odpisze. Wydaje mi się, iż kupon poszedł nie z tą promocją, o którą chodziło.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Venus jednym słowem dajesz masakrycznie dupy.. Z kim jak z kim, ale z Bertens na trawie. Nadzieja, że czajnik się zagotuje u Bertens przy servis for the match

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom