A nie lepiej,że Belgia strzeli chyba nawet po lepszym kursie niż Brazylia 1X..Ja grałem po 1,45.Mając taką ofensywę muszą cos wsadzić słabej Brazylii.Mam nadzieje,że Czerwone Diabły dzis awansują..kurs 2,50.
Kurcze, nie wiem czy lepiej. Może strzelą a może nie, ja wolę mieć nawet spokój przy 0:0. Chciałem też wymienić X2 Francji na większe posiadanie Francji @1.3 - nawet pewniejsze bo raczej Urugwaj gry nie będzie prowadzić. Mają obronę jak skała, a jak strzelą to już w ogóle oddadzą grę.
Dorzucam jeszcze:
Urugwaj - Francja Urugwaj over 2.5 ŻK @2.14
+ bonus fortuna
Weź tu złap Mbappe bez faulu... może gryzoniowi siądzie psycha przy niekorzystnym obrocie spraw. Za drobniejsze.
Ja również lekko gram awans Urugwaju kurs 2,75 Fortuna
Nie zagra Cavani, spore osłabienie ale i tak Francja mnie nie przekonuje i ciekawi mnie jak dzisiaj defensywa Urugwaju zatrzyma Trójkolorowych
Kurcze, nie wiem czy lepiej. Może strzelą a może nie, ja wolę mieć nawet spokój przy 0:0. Chciałem też wymienić X2 Francji na większe posiadanie Francji @1.3 - nawet pewniejsze bo raczej Urugwaj gry nie będzie prowadzić. Mają obronę jak skała, a jak strzelą to już w ogóle oddadzą grę.
Ja w obu meczach grałem obie strzelą...prawdopodobne wyniki po 1-1 Urugwaj ma mocną defensywę ale nie mierzył sie jeszcze z taką ofensywą jak ma Francja.A sami tez mają kim straszyć z przodu.Podsumowujac zdziwię sie jak Francja czy Belgia nic nie strzelą..