>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Duzo takich bukow. Szczegolnie w UK Dla przykladu mi kiedys dali cash out wiekszy niz zakladana wygrana. Lubia sie pomylic na korzysc gracza,pozdrawiam

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Warenkhorst/Winter @ 1.57 na później z plażówki.
Trochę mało, ale handi punktowe też po słabym kursie, o 2-0 już w ogóle nie mówię, bo jednak liczyłem na coś w okolicach 2.80
Świetnie się postawili ostatnio w niedziele w finale w Niemczech Bergmanowi i Harmsowi. Byli o krok od wygrania 2-0. Carambula wziął sobie totalne drewno do pary. Ten Gabriele to kandydat na najgorszego indywidualnie zawodnika w każdym turnieju. Niby wielki, a nie potrafi nic. Sam fakt, że rywale częściej serwują na niego niż na karzełka Carambule mówi sam za siebie ????

Radarong/Udomchavee -10.5 @ 1.92
Śmieszna para Portugalska przeciwko. Z dużo gorszymi parami przegrywały w tym roku wysoko. Poziom raczej podobny do tych par, które grały wczoraj, czyli raczej atakujemy tylko kiwką bo nie skaczemy powyżej poziomu siatki a w bloku wystawiamy tylko palce nad siatkę. No amatorka. Rano podobno 1xbet miał handi -4.5 :eek:

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ale Tajki zarabiają na lewo ????
Z 18-13 na 19-21 z takimi rywalkami poszły ????

-6.5 @ 4.50 ⛔ w 2 secie spróbuje sobie.
Co drugi serwis w aut heheszki

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Duzo takich bukow. Szczegolnie w UK Dla przykladu mi kiedys dali cash out wiekszy niz zakladana wygrana. Lubia sie pomylic na korzysc gracza,pozdrawiam
Mi kiedyś betfred zaliczył przegrany zakład na 300f i nie cofnął tego ;)

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Mi kiedyś betfred zaliczył przegrany zakład na 300f i nie cofnął tego ;)
Tutaj to Norma takie bledy. Pamietam jak mi iPhone 7 za 700 funtow kiedys przyslali bo chcialem wziac na abonament po czym zerwali umowe a telefon zostal w moich rekach. Duzo gap tu zyje I pracuje hehe Pozdro I Co dzis z tenisa polecacie??

A 320

azael

Użytkownik
Achhh te czwartki... tyle plazówki, że aż się w oczach przewraca.

Dużym, czyli po jakim kursie?
Bet grany po 7.50 gdy jest teraz 2.75 gdy wziąć pod uwagę marże to ile dali na zamknięciu? Z 1.40? 1.50? ????
Wklepałem kurs na Isnera wyższy niż proponują obecnie buki a i tak wyszło 1.25 ????
Teraz sprawdzałem u siebie kosza kurs spadł z 9.50 na 4.50 to proponują zamknięcie mniej więcej po 1.50

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kupon 10
USA - Polska set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,82
Serbia - Brazylia set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,8
Van Uytvanck +5,5 @1,61
Konta - Cibulkova u7,5 przełamań w meczu @1,8
Japonia u18 - Iran u18 o175,5 pkt @1,71
AKO:16,23
Stawka:140 zł
Potencjalna wygrana: 2000 zł.

O Boże jaka pomyłka ⛔ i ⛔...
Kerber juz w meczu ze zvonareva pokazała że coś z nią nie tak, lepiej odpuszczać jej mecze, mam nadzieję że dziś poleci razem z Muguruzą.

K 0

kropson1988

Gość
Kupon 10
USA - Polska set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,82
Serbia - Brazylia set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,8
Van Uytvanck +5,5 @1,61
Konta - Cibulkova u7,5 przełamań w meczu @1,8
Japonia u18 - Iran u18 o175,5 pkt @1,71
AKO:16,23
Stawka:140 zł
Potencjalna wygrana: 2000 zł.

Kerber juz w meczu ze zvonareva pokazała że coś z nią nie tak, lepiej odpuszczać jej mecze, mam nadzieję że dziś poleci razem z Muguruzą.
Dzięki kolego serdeczne za podpowiedź to się ceni . Wysokich wygranych !!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom