U
0
Usunięty użytkownik 46969
Gość
Duzo takich bukow. Szczegolnie w UK Dla przykladu mi kiedys dali cash out wiekszy niz zakladana wygrana. Lubia sie pomylic na korzysc gracza,pozdrawiam
Mi kiedyś betfred zaliczył przegrany zakład na 300f i nie cofnął tegoDuzo takich bukow. Szczegolnie w UK Dla przykladu mi kiedys dali cash out wiekszy niz zakladana wygrana. Lubia sie pomylic na korzysc gracza,pozdrawiam
O Boże jaka pomyłka i ...Kerber 1 set under 8,5 @1,75 i za drobne under 6,5 @8 w 1xbet.
1 mapa Renegades @3.3
Wynik 9:5 a tera oni po ct. Big kompletnie nie przekonuje.
Tutaj to Norma takie bledy. Pamietam jak mi iPhone 7 za 700 funtow kiedys przyslali bo chcialem wziac na abonament po czym zerwali umowe a telefon zostal w moich rekach. Duzo gap tu zyje I pracuje hehe Pozdro I Co dzis z tenisa polecacie??Mi kiedyś betfred zaliczył przegrany zakład na 300f i nie cofnął tego
Teraz sprawdzałem u siebie kosza kurs spadł z 9.50 na 4.50 to proponują zamknięcie mniej więcej po 1.50Achhh te czwartki... tyle plazówki, że aż się w oczach przewraca.
Dużym, czyli po jakim kursie?
Bet grany po 7.50 gdy jest teraz 2.75 gdy wziąć pod uwagę marże to ile dali na zamknięciu? Z 1.40? 1.50? ????
Wklepałem kurs na Isnera wyższy niż proponują obecnie buki a i tak wyszło 1.25 ????
Kerber juz w meczu ze zvonareva pokazała że coś z nią nie tak, lepiej odpuszczać jej mecze, mam nadzieję że dziś poleci razem z Muguruzą.O Boże jaka pomyłka i ...
A podajesz swoje typy czy tylko podbierasz i narzekasz?GG Stosur. Tylko wziąć cokolwiek z tego forum z wta i nawet seta tylko, to gwarancja ze padnie w 2...
Dzięki kolego serdeczne za podpowiedź to się ceni . Wysokich wygranych !!Kupon 10
USA - Polska set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,82
Serbia - Brazylia set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,8
Van Uytvanck +5,5 @1,61
Konta - Cibulkova u7,5 przełamań w meczu @1,8
Japonia u18 - Iran u18 o175,5 pkt @1,71
AKO:16,23
Stawka:140 zł
Potencjalna wygrana: 2000 zł.
Kerber juz w meczu ze zvonareva pokazała że coś z nią nie tak, lepiej odpuszczać jej mecze, mam nadzieję że dziś poleci razem z Muguruzą.
Poobserwuj sobie tenisowy dział to zobaczyszA podajesz swoje typy czy tylko podbierasz i narzekasz?