Malo nie oddali z 11:8 takie luzno
W meczu Legii over 3 azjan @2.04 Unibet
Legia -1.5 @2 Unibet
4x Piękny dzionek
Noo panowie mam nadzieje ze ktos skorzystal bo wszystko siadlo! kay::yes::cash:Dobra na noc lecimy z MLS i USL
Dallas vs Atlanta typ: 1x i over 1,5, kurs: 1,64 (Etoto) niepokonane drużyny ostatnio, Dallas na ostatnie 20 meczów u siebie 1 porażka...Atlanta najwięcej bramek w 18 meczach aż 36.
Colorado vs Seattle typ: over 2,5, kurs: 1,86 (Etoto) Tutaj brałem pod uwagę ostatnie mecze Colorado u siebie na 5 spotkań over 2,5 pokryty. Do tego goście im nie leżą i mają 4 porażki z rzędu, wiec liczę na otwarte spotkanie.
LA Galaxy vs DC United over 3,5, kurs: 2,25 i obie strzela i over 2,5 kurs: 1,83 (Etoto) No tutaj goapodarze powinni sobie postrzelac. Goscie okupuja ostatnie miejsce i w ich meczach pada duzo bramek.
Tampa vs Toronto 2 USL typ: over 3,5, kurs: 1,71 (Etoto) goscie zbieraja becki od kazdego i powinna byc strzelanina.
Alez sie rozpisalem...
Myślę, że można śmiało zamykać, bo teraz kurs już tylko 2.75. Deszcz przerwał wczoraj zawody, które będą dokończone dzisiaj o 14.00, a Isner z pełną mocą może nie dać szans Belgowi. Zamykam z dużym zyskiem ???? .Behelmans - 7.50
Dużym, czyli po jakim kursie?Myślę, że można śmiało zamykać, bo teraz kurs już tylko 2.75. Deszcz przerwał wczoraj zawody, które będą dokończone dzisiaj o 14.00, a Isner z pełną mocą może nie dać szans Belgowi. Zamykam z dużym zyskiem ???? .
Mysle ze to nie Twoja sprawa. Wielkosc zysku zalezy od budzetu gracza. Dla jednego duzy hajs to 500 zl dla drugiego 50 tys ale po Co szukac dziury w calym. Wygral to wygral trzeba Bic brawoDużym, czyli po jakim kursie?
Ale on zapytal o kurs po jakim ten zysk zostal osiągnięty, a nie o kase, którą zyskalMysle ze to nie Twoja sprawa. Wielkosc zysku zalezy od budzetu gracza. Dla jednego duzy hajs to 500 zl dla drugiego 50 tys ale po Co szukac dziury w calym. Wygral to wygral trzeba Bic brawo