>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Miałem pograny Egipt i Egipt(DNB), ale jak zobaczyłem co się dzieje w I poł momentalnie kontra...
Czy wy naprawdę tego nie widzicie ? Nagrajcie sobie (jak nie widzieliście) 3 mecze Egiptu - z Urugwajem gdzie grali jak równy z równym, z Rosją gdzie dzielnie walczyli i ten oraz 3 mecze Arabii i wszystko będzie jasne... Egipt to sportowo bije Arabię na 2 poziomy i dzisiaj tak grał żeby nie wygrać. Zero pressingu, zero przyśpieszenia, celowe gubienie piłki, a bramkarz, który obronił karnego wymieniony po I poł... ????

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
szkoda niewykorzystanych akcji, powinni to wziac ale braklo zaangazowania a Arabii widac zalezalo do konca i ugrali, ale Ty i tak pewnie myslisz,ze to wszystko ustawione takze nie przemowie takim juz do rozumu, siema

alpha 758

alpha

Użytkownik
Tego ewidentnego spalonego, którego nie zauważył liniowy gdzieś około 85 minuty, zaliczyli? Bo miałem over 3.5 spalonych w dublu z over 2.5 bramki a mi coś flashcore świruje i nie moge sprawdzić.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Tego ewidentnego spalonego, którego nie zauważył liniowy gdzieś około 85 minuty, zaliczyli? Bo miałem over 3.5 spalonych w dublu z over 2.5 bramki a mi coś flashcore świruje i nie moge sprawdzić.
Tak, bo inaczej powinien być rzut rożny a było wznowienie przez Arabie z dala od własnej bramki

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Ogladalem egipt z rosja i egipt teraz. Egipt przegrywajac z rosja 3-0 potrafil ich atakowac calymi silami, tutaj widac bylo ze cos im sie nie chce.
Ogolnie uwazam iz nie bylo ustawki a pilkarze chcieli ugrac na nosie federacji dostajac w dupe i wracajac do domu bez punktow.

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
szkoda niewykorzystanych akcji, powinni to wziac ale braklo zaangazowania a Arabii widac zalezalo do konca i ugrali, ale Ty i tak pewnie myslisz,ze to wszystko ustawione takze nie przemowie takim juz do rozumu, siema
Ważne, ze nam hajs sie zgadza. Meczu Arabii nie oglądałem, ale ten wpis Adamo80 i propozycja na win Arabii to zjadł dupa większość analiz forumowych &quot;ekspertów&quot;.

M 144

menocompadre

Użytkownik
zaangażowanie arabii? przeciez egipt stał gdzie w poprzednich meczach mocno walczyli, po pierwszej polowie powinno byc 4;0 dla egiptu i byloby po meczu

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kolego jak byś uważniej przyglądał się moim analizom wiedziałbyś, że ja jestem głównym przeciwnikiem wszelkich teorii spiskowych, ale... od czasu do czasu (bardzo rzadko) zdarza się coś takiego jak dzisiaj... To nie jest tak, że ja wszędzie &quot;widzę&quot; spisek np w finale LM itd. Jak pisałem - z ciekawości obejrzyj jak grał Egipt wcześniej, a też mi się nie chce wierzyć, że bez powodu by odpuścili ostatni mecz przed swoimi wiernymi kibicami, których dzisiaj były rzesze... Następne MŚ w Katarze i głupio by było, żeby Arabia była najgorszą drużyną jak może być Polska... hehehe ???? Sorry za złośliwość, oby tak nie było...

Otrzymane punkty reputacji: +7
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ważne, ze nam hajs sie zgadza. Meczu Arabii nie oglądałem, ale ten wpis Adamo80 i propozycja na win Arabii to zjadł dupa większość analiz forumowych &quot;ekspertów&quot;.
To nie tak do końca bo za Egiptem przemawiało absolutnie wszystko i z czysto sportowej analizy Egipt był do gry (sam miałem pograny w pre), ale jak zobaczyłem I poł co się działo to oczy przecierałem ze zdumienia..., a obejrzałem wszystkie mecze obu drużyn, zresztą jak wszystkie mecze na mundialu... Zauważcie jak np. w II połowie zawodnik Egiptu oddaje leciutki strzał będąc sam na sam z bramkarzem, w zasadzie mu podaje... Takich symptomów było więcej...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom