>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
luque 3,6K

luque

Użytkownik
To nie tak do końca bo za Egiptem przemawiało absolutnie wszystko i z czysto sportowej analizy Egipt był do gry (sam miałem pograny w pre), ale jak zobaczyłem I poł co się działo to oczy przecierałem ze zdumienia..., a obejrzałem wszystkie mecze obu drużyn, zresztą jak wszystkie mecze na mundialu... Zauważcie jak np. w II połowie zawodnik Egiptu oddaje leciutki strzał będąc sam na sam z bramkarzem, w zasadzie mu podaje... Takich symptomów było więcej...
O wlasnie pamietam ta akcje, koles leci sam na sam i strzela chyba z 15 metrow a moglby isc normalnie pod bramkarza. Na dodatek strzelal lekko i w bramkarza, to smierdzialo jeszcze bardziej

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
To nie tak do końca bo za Egiptem przemawiało absolutnie wszystko i z czysto sportowej analizy Egipt był do gry (sam miałem pograny w pre), ale jak zobaczyłem I poł co się działo to oczy przecierałem ze zdumienia..., a obejrzałem wszystkie mecze obu drużyn, zresztą jak wszystkie mecze na mundialu... Zauważcie jak np. w II połowie zawodnik Egiptu oddaje leciutki strzał będąc sam na sam z bramkarzem, w zasadzie mu podaje... Takich symptomów było więcej...
Właśnie o ten wpis w trakcie meczu mi chodziło. Opisałeś, jakie cuda widziałeś i przed wyrównywaniem, jeszcze pare osób pograli win Arabii.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
CS GO BO3 (1:0)
Heroic - OpTic Gaming
OpTic win
@3.10
Heroic wygrało 1 mapę ledwo ledwo, es3tag 41 fragów, wątpię że utrzyma taką formę imo warte gry.
✅✅Jeśli gracz robi 41 fragów a drużyna ledwo co wygrywa w dogrywce to wiadomo że ez lose next mapy.
16:9 16:3

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom