>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jak chcecie zobaczyć ustawiany mecz to macie niepowtarzalną szansę: Arabia vs Egipt.
Egipt powinien wygrywać z 4:0, a jest 1:1. Jeden karny nie wyszedł (pewno bramkarz Egiptu nie wtajemniczony ???? ) to zrobili drugi. Nie wiem tylko czy chodziło o to żeby Arabia strzeliła jakiegokolwiek gola na tych mistrzostwach czy chodzi o to żeby wygrała... Jak Egipt przyciśnie po 1 połowie będzie odp. A, a jak będzie to co w I poł będzie odp. B
Oglądajcie bardzo uważnie... bo rzadko się wyłapuje takie perełki

Otrzymane punkty reputacji: +14
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Jestem w 100% pewien, że w drugiej połowie w meczu Urugwaju nie padnie już żadna bramka, kurs w tej chwili w okolicach @3 ???? Poszły w przerwie komendy, żeby już bardziej nie ranić Rosji, a Urugwaj to minimaliści jak nikt inny. Tu się nic nie wydarzy. Polecam wszystkim zagrać od razu ;)

furman19 928

furman19

Użytkownik
Jak chcecie zobaczyć ustawiany mecz to macie niepowtarzalną szansę: Arabia vs Egipt.
Egipt powinien wygrywać z 4:0, a jest 1:1. Jeden karny nie wyszedł (pewno bramkarz Egiptu nie wtajemniczony ???? ) to zrobili drugi. Nie wiem tylko czy chodziło o to żeby Arabia strzeliła jakiegokolwiek gola na tych mistrzostwach czy chodzi o to żeby wygrała... Jak Egipt przyciśnie po 1 połowie będzie odp. A, a jak będzie to co w I poł będzie odp. B
Oglądajcie bardzo uważnie... bo rzadko się wyłapuje takie perełki
Jak to wejdzie to wielki szacun

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
jest na sali lekarz? Ty to widze, ze tam konszachty z arabami masz i wiesz co jest piec, final tez ustawiaja w tym roku czy nie? serio przez takich ludzi jak Ty odechciewa mi sie tu wchodzic, bez urazy ale tak jest ???? )

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
arabia dwa razy więcej podań od egiptu to tylko pokazuje co te faraony prezentują, 3 podania jak wymieniają to jest maks. Niech ta arabia wygra bo na egipt i te długie piły nie da się patrzeć

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom