U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Ale procent serwisowy slabiutko poki co.
Połowę z tego.Przytuli nawet, jak wszedł jako LL?![]()
Bez przesady, nie gra wcale źle, ani Tomic jakoś fenomenalnie.To przelamanie Hurkacza wisialo od samego poczatku. Pogralem seta Polaka, ale teraz widze, ze to moze byc szybkie 3:0 ????
No klasyczne 7-5 na morde... Jezu zaczyna się.Vesely nie złamał z 40-15 przy 5-5. To teraz zjazd do bazy.
Ja nie czaje, że on na mące zabija a na trawie gdzie właśnie drewna z serwisem grają to on nic ????Hurkaczinio juz widac ze 0:3 bedzie Tomic nie do ruszenia na serwisie a Hubercik sie meczy praktycznie w kazdym swoim
Zjazd na pełnej pizdzie nie warto eurodolarów inwestować.wygra ten nasz aktor seta czy raczej zjazd?
A zastanów się, na jakich kortach gra się najwięcej w Polsce. ????Ja nie czaje, że on na mące zabija a na trawie gdzie właśnie drewna z serwisem grają to on nic ????
Patriotyzm i miłość do braci PolakówNie będę się mądrzył bo nie mam takiego zamiaru ale z ciekawości dopiero teraz spojrzalem na staty Hurkacza i Tomica i co widze ? Hurkacz ma 4 mecze na trawie rozegrane przy 83 ! Forma Tomica nie taka najgorsza znowu to nie wiem co niektórych tutaj podkusilo