>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Hurkacz won szybciutko, kontuzja by się przydała
Debil.
Jesli jedynym argumentem za wygrana absolutnego debiutanta byla mozliwe niedyspozycja psychiczna faworyta...to takie value na 20zl bet, a nie wielkie granie.????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Próbuje G2 przy 11-8 @4.5
Jedna rundka i full reset. G2 mnie nie przekonuje ale trudno przejść koło takiego kursu obojętnie
✅
Nie sądziłem że to przede wszystkim simple przyczyni się do porażki Navi - jego decyzje przegrały gierkę

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
5 bp miał i nie złamał, zejdź amebo....
jedyną amebą na tą chwilę to jesteś ty pało bita płacząca i skomląca że jakiś tenisista nie spełnił oczekiwań. 5 zł uwalone i cały dzień masz już z głowy, współczuje

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Żaden polski trener nie podniesie poziomu tej kadry, ba nie utrzyma poziomu który obecnie jest. Tak tak będzie ostry zjazd w dół. Część zawodników zrezygnuje z gry a następców nie widać. Trzeba sypnąć monetą i zatrudnić konkretnego trenera z Europy lub Ameryki Płd
Ja bym zatrudnił trio - Strejlau, Gmoch i TOmaszewski ???? ????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
quinty fawela sie obudzi myslisz?
Mapa niby tt ale SK zawsze byli lepsi po ct. Warto wejść teraz a jeśli bedzie jeszcze gorzej to przed pistolkami drugimi, ale lekko, bo Sk znaczy teraz mibr bardzo bardzo często mieli problemy w grupach, nawet za najlepszych czasów, bardzo rzadko przechodzili grupę bez porażki. Także niska stawką warto spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom