mrbrightside
Użytkownik
No.i Tomic planowo 3:0. Szkoda tych 4 bp Hurkacza
Debil.Hurkacz won szybciutko, kontuzja by się przydała
Próbuje G2 przy 11-8 @4.5
Jedna rundka i full reset. G2 mnie nie przekonuje ale trudno przejść koło takiego kursu obojętnie
W ramach przypomnienia ????Już widzę ten płacz połowy forum jak hurkacz dostanie szybkie becki 3:0/3/1
jedyną amebą na tą chwilę to jesteś ty pało bita płacząca i skomląca że jakiś tenisista nie spełnił oczekiwań. 5 zł uwalone i cały dzień masz już z głowy, współczuje5 bp miał i nie złamał, zejdź amebo....
Ja bym zatrudnił trio - Strejlau, Gmoch i TOmaszewski ???? ????Żaden polski trener nie podniesie poziomu tej kadry, ba nie utrzyma poziomu który obecnie jest. Tak tak będzie ostry zjazd w dół. Część zawodników zrezygnuje z gry a następców nie widać. Trzeba sypnąć monetą i zatrudnić konkretnego trenera z Europy lub Ameryki Płd
Ja bym zostawił Nawałke. To że raz nawalił to nie znaczy że już do wyrzuceniaJa bym zatrudnił trio - Strejlau, Gmoch i TOmaszewski ???? ????
Mapa niby tt ale SK zawsze byli lepsi po ct. Warto wejść teraz a jeśli bedzie jeszcze gorzej to przed pistolkami drugimi, ale lekko, bo Sk znaczy teraz mibr bardzo bardzo często mieli problemy w grupach, nawet za najlepszych czasów, bardzo rzadko przechodzili grupę bez porażki. Także niska stawką warto spróbować.quinty fawela sie obudzi myslisz?
Bierze to.Fritz jest mega elektryczny. Sonego 2.2
Kerber under 6,5 gema w 1 secie za drobne @4,8 w 1xbet.
popieram