solaris9709
Użytkownik
Nawalka jednak odchodzi, choć wczoraj w PZPN’ie zmieniali decyzje kilkukrotnie.
Jak ma zostać jak gość mówi że wszystko zrobił bardzo dobrze i jakby jeszcze raz miałby się odbyć mundial to zrobiłby dokładnie tak samo. Nie potrafi się przyznać do błędu i nie wyciąga wniosków. Po euro myślał że już jest na równi z mou czy guardiola i że z niczego się nie musi tłumaczyć.Nawalka jednak odchodzi, choć wczoraj w PZPN’ie zmieniali decyzje kilkukrotnie.
Oficjalnie o 12.To jest już oficjalne?
Zgadzam się.Nie no panowie, nie liczcie na to, że Nawałka publicznie przyzna się do błędu. Zamiast powiedzieć elegancko: "To zje**łem, tamto zje**łem", to on będzie tłukł te same farmazony i najgorsze jest to, że on myśli, iż wszyscy to łykną. Moim zdaniem powinni z nim nie przedłużać kontraktu i ogarnąć kogoś, od kogo przynajmniej będzie można usłyszeć o co biega i jaki jest stan faktyczny. Raczej trener z zagranicy, w Polsce nie ma nikogo odpowiedniego, no chyba, że rudy będzie szukał kwadratowych jaj. Btw. granie przeciwko Nishikoriemu nawet za zapałki ma jakąkolwiek rację bytu?
... Michał podobno kategorycznie zaprzeczył że chciałby objąć stanowisko selekcjonera.Może probierz. Ale jeszcze nie jego czas.
Sarawak - Uitm under 2.5 @1,80
nie wiem skad ten duzy kurs w 37 minucie
Sarawak - Uitm under 2.5 @1,80
nie wiem skad ten duzy kurs w 37 minucie
Żaden polski trener nie podniesie poziomu tej kadry, ba nie utrzyma poziomu który obecnie jest. Tak tak będzie ostry zjazd w dół. Część zawodników zrezygnuje z gry a następców nie widać. Trzeba sypnąć monetą i zatrudnić konkretnego trenera z Europy lub Ameryki PłdMoże probierz. Ale jeszcze nie jego czas.
To skoro nie ma następców to zamiast sypnąć monetą na trenera, może poprawić wreszcie dół piramidy i sypnąć kasą na szkolenie, żeby w przyszłości było z czego czerpać?Żaden polski trener nie podniesie poziomu tej kadry, ba nie utrzyma poziomu który obecnie jest. Tak tak będzie ostry zjazd w dół. Część zawodników zrezygnuje z gry a następców nie widać. Trzeba sypnąć monetą i zatrudnić konkretnego trenera z Europy lub Ameryki Płd
Nawet, jak dostanie, to dla mnie taki kurs jest warty ryzyka, nieadekwatny po prostu.Już widzę ten płacz połowy forum jak hurkacz dostanie szybkie becki 3:0/3/1