Chyba nacje pomyliłeśAle ich zalatwili ! BRAWO ! Skosne wariaty do domu za to, ze jedza psy ???? ???? ???? ????
Chyba nacje pomyliłeśAle ich zalatwili ! BRAWO ! Skosne wariaty do domu za to, ze jedza psy ???? ???? ???? ????
Nie, żeby coś, ale.. Jak ktoś pograł na Japonie w bet365 - to wygrał. Tam jest taka opcja - prowadzenie 2 golami -auto win, to samo w tenisie przy DW 2-0 w setach, na szlemach ????nikt. wtedy to już była przecież Japonia poksięgowana [[;
Bo 2 min pozniej brama hahaCzemu?
I co w tym dziwnego?Belgowie wygrali całe forum gra i huczy haha klasyk jakby przegrali to by plulr żółcią i kwasem wszyscy haha
Gra i huczy bo im kursiki 1.30 powchodziłyBelgowie wygrali całe forum gra i huczy haha klasyk jakby przegrali to by plulr żółcią i kwasem wszyscy haha
Pisałem że coś dziwnego? Stwierdziłem fakt, a Ty czytasz między wyrazami heheI co w tym dziwnego?
Do kogo to mówisz?czaro::zoltakartka: za rozliczenie przed końcem![]()
Szwajcaria!A jutro Szwecja czy Szwajcaria?
Serio mam Ci na to odpowiedzieć? I nie myślcie że się interesuję ligą islandzka...Od tej piłki to już bardziej mnie interesują transfery w NBA.Czemu?
Ty codziennie pokazujesz klasę na forum swoimi durnymi wpisamiAlbot co roku na trawie pokazuje klase. Busta zakonczyl juz udzial w tym roku w Wimbledonie ????