K
0
kropson1988
Gość
Ale brazylijki oddają bezczelnie punkty w końcówce trzeciego seta od stanu po 19:19 ???? .
... dzięki Adik to Ty akurat byłeś inspiratorem tych typów, pisząc w każdym secie miałem na myśli również piąty,set czyli tie-break, a dzisiaj miało go tutaj nie być .
Pare lat temu dzwoniłem do nich i było można rozmawiać po polsku ale teraz to nie wiemWiecie jak najlepiej się skontaktować ze skrill w języku polskim? Jest na to dziś jakaś szansa? Wyskakuje mi komunikat ,, nieprawidłowe dane uwierzytelnienia " czy coś w tym stylu. Mogłem zmienić hasło, ale dalej to samo. O co come on? Ktoś pomoże?
Dzisiaj otwarte wszystkoA pierwsza niedziela miesiąca nie jest handlowa?
Według mnie turczynki zagrały wczoraj mecz życia jeżeli chodzi o ten turniej dziś raczej USA to weźmie. Ale to tylko kobietyWłaśnie o tym mówię. Pozdro!
edit: Panowie, dzisiaj Turcja może niespodziankę sprawić w siatkówkę czy USA bierze izi?
Czyli jeszcze ktoś grywa te mniejsze turnieje? Ludzie dajcie sobie spokój z chellengerami czy itf. Później macie pretensje że wały puszczanie spotkań czy olewanie meczów. Ja się z takiego grania wyleczylem rok temu i więcej spokoju i pieniędzy mam bo jak się widzi gościa który np dochodzi do 1/4 turnieju atp a za tydzień dostaję lanie od zawodnika z 6 setki rankingu to o czym my mówimy. Stracił formę przez kilka dni?.Dzis o 16:00 jest final w Mediolanie Challengera....ktoś to sledził ?
Warto grac L.Djere po 1,60 ? Czy ten Mager moze cos powalczyc ? Poprzednie mecze pewnie wygrywal ...
Spokojnie
Witam
1.
Spotkanie: Fagiano Okayama - Zweigen Kanazawa
Typ: Zweigen over 1.5 gola (0:0 1min)
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Myślę, że warto próbować po takim kursie
Powodzenia
Typów nie neguje ale dużo typujacych stawiając 1/8 patrzy na mecze grupowe a to są zupełnie dwa światy. W grupie można było sobie pozwolić na błędy i dekoncentracje a tu jest jeden mecz i albo się to wygra albo do domu. Jakiś wyznacznik dala grupa ale nie można się tylko tym kierować. Wystarczy popatrzeć na Portugalię z euro gdzie w grupie trzy remisy a później mistrzostwo.Chorwacja @1.80
Chorwacja awans @1.45
Rosja strzeli @1.70
Bts @2.00
Dania podobnie jak Portugalia w grupie nic ciekawego nie pokazała. Peru mogło ze 2 3 bramki strzelic, ale wykończenie mieli mizerne. Remis ze słabą Australia i remis z o nic nie grająca Francją. Chorwaci na fali.
Hiszpanie dobry mecz z Portugalią, ale cr miał mecz życia. Meczarnie z Iranem i Maroko. Rosja gospodarz, walka do 90 minuty.