>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ziomek mi wysłał tą galę jutuberów, i mam pytanie.. Dlaczego wpuścili konia na sterydach, przeciw takim nowicjuszą (ostatnia walka, a wcześniej grubas bez siły, kontra chudy, który ma pare gram mięśnia)? Nielogiczne i żałosne widowisko.. Chłopaki, którzy umieją się bić i trenują po minimum kilka lat nie dostaną nawet w 1/10 takiej szansy, ale się wkurzyłem :#%$#:
Najgorsze, że ludzie to oglądają/wykupują i reklamują anty-sport, żałosne.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Nie macie uczucia, ze Mbappe całym stylem piłkarskim, budową ciała i ogólnie poruszaniem po boisku bardzo przypomina Henry&#39;ego ?
Henry nie był aż tak szybki ale technicznie bije Mbappe ale rzeczywiście, styl poruszania się dość podobny

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Argentyna ma przynajmniej taką czwórkę, a pewnie i szóstkę ale nie umieją tego wykorzystać
To jest zupełnie inny świat, Icardi, Higuain, Aguero. Cavaniego dzisiaj widziałem zastępującego Laxalta na lewej obronie. Argentyna ma owszem najlepszych snajperów, ale napastników wypełniających tyle zadań defensywnych co ta dwójka z Urugwaju no nie ma. Tym bardziej, że w klubach przez cały rok/lata robią wtedy właśnie to co ci z Arg. Wychodzi na to, że charakter jednego człowieka pochodzącego z Urugwaju można podzielić na pięciu z innych nacji.
Taki malutki Torreria dzisiaj to jest ta sama pozycja i klub co Linetty. Mało tego Torreira jest młodszy o rok, warunki ma fatalne. Tylko jest pewien problem, że Torreira jako najstarszy syn utrzymywał czwórkę rodzeństwa i życie zna od podszewki. A nasze piździochy przebierają w szrocie pustaków chętnych na gwiazdorów tylko po to by mordę wstawić na instagramie i głównym problemem jest ilość wyświetleń czy uj wie czego.
Ostatni charakterny człowiek naszej reprezentacji kończy karierę a te pizdy nawet nie wpuściły go na boisko z Japonia. Przepraszam za ew. wulgaryzmy, no ale inaczej się nie da.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
To jest zupełnie inny świat, Icardi, Higuain, Aguero. Cavaniego dzisiaj widziałem zastępującego Laxalta na lewej obronie. Argentyna ma owszem najlepszych snajperów, ale napastników wypełniających tyle zadań defensywnych co ta dwójka z Urugwaju no nie ma. Tym bardziej, że w klubach przez cały rok/lata robią wtedy właśnie to co ci z Arg. Wychodzi na to, że charakter jednego człowieka pochodzącego z Urugwaju można podzielić na pięciu z innych nacji.
Argentyńscy bez podań nie są w stanie wiele zrobić. Suarez i Cavani we dwóch są w stanie skonstruować akcję i ją zakończyć bramką. I do tego jak piszesz, w żadnej reprezentacji chyba napastnicy tyle w obronie nie pracują.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
delikatnie z cs&#39;a, stawka rekreacyjna
Kinguin + Optic @2,2 1xbet
Sprout wyjątkowo solidnie pokazuje się w tych elimkach, jednak nie doczekam się chyba handi +1,5 na nich, więc gram polaków, głównie przez wzgląd na 3 mapę - nuka mają solidnego.
W drugim meczu ten francuski mix mnie nie przekonuje, widziałem ich chwilę wczoraj z ENCE i szału nie było. Idę za bardziej doświadczonymi i bardziej zgranymi duńczykami z Optic.
✅✅
Tak jak mówiłem, w meczu Kinguin zdecydowała 3 mapa i tam już prosta wygrana naszych (czyli ten handicap o którym pisałem też by wszedł). Optic łatwa wygrana i witamy 2 pierwsze drużyny na Minorze. Jutro dokończenie kwalifikacji, tam też czegoś poszukamy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
✅✅
Tak jak mówiłem, w meczu Kinguin zdecydowała 3 mapa i tam już prosta wygrana naszych (czyli ten handicap o którym pisałem też by wszedł). Optic łatwa wygrana i witamy 2 pierwsze drużyny na Minorze. Jutro dokończenie kwalifikacji, tam też czegoś poszukamy ;)
Brawo, też szukałem jakiegoś dubelka i siadło ENCE + AGO :eek:kay: Fajne mecze się zapowiadają w następnej fazie. Chciałbym żeby AGO trafiło na NIP, raczej na pewno Polacy byliby z roli doga, a to oznaczałoby sporą szanse na zarobek ????
/edit: Stało się, AGO vs NIP :cwl:
https://www.hltv.org/matches/2324501/nip-vs-ago-europe-minor-closed-qualifier-faceit-major-2018

eUnited WIN @1.77 188BET

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Brawo, też szukałem jakiegoś dubelka i siadło ENCE + AGO :eek:kay: Fajne mecze się zapowiadają w następnej fazie. Chciałbym żeby AGO trafiło na NIP, raczej na pewno Polacy byliby z roli doga, a to oznacza czałoby sporą szanse na zarobek ????
/edit: Stało się, AGO vs NIP :cwl:
https://www.hltv.org/matches/2324501/nip-vs-ago-europe-minor-closed-qualifier-faceit-major-2018

eUnited WIN @1.77 188BET
Niestety nie widziałem żadnej mapy NIPu, dzisiaj tylko parę rund na Inferno, ale to za mało żeby cokolwiek stwierdzić. Widziałem natomiast wszystkie mapy AGO i dalej mnie nie przekonują. A już przebieg veto z windigo to był szczyt, na tak ważnym turnieju pierwszy raz od 100 lat nie banuja nuka jako pierwszego, windigo mimo że też go nigdy nie gra to go pickuje. Nie wiem kto kogo bardziej zaskoczył ???? drugi raz na turnieju fatalne terro na overpassie,gdzie robią 3 rundy, nie wiem czy na nip nie będzie to za mało.
Jutro będzie trzeba przejrzeć mappool nipu, nie jestem teraz pewny co jest ich pierwszym banem, stawiałbym na d2/mirka ale to nie godzina na takie rozkiny ????
Inny mecz który rzucił mi się na początek w oko to Sprout po 2.4 wyglądające w miarę ok. Ale na konkrety przyjdzie czas jutro. Gl ;)

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Perth Glory vs Floreat Athena, Australia pilka NPL Western, typ: over 4,5 (Etoto) kurs 2,35. Tutaj większe ryzyko także bez szaleństw. Start o 9.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom