>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
na mecz o 20 od siebie proponuje
Portugalia o1,5 celnego strzału w 1 połowie @1,87✅✅✅
i o5,5 zmiany @1,82✅✅✅ liczę że dogrywki nie będzie, drugi bet lekko, pierwszy mocniej
szkoda Portugalii bo im kibicowałem od początku ale byli dzis słabsi, zostaje jeszcze Meksyk tylko na jak długo

Otrzymane punkty reputacji: +3
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
delikatnie z cs&#39;a, stawka rekreacyjna
Kinguin + Optic @2,2 1xbet
Sprout wyjątkowo solidnie pokazuje się w tych elimkach, jednak nie doczekam się chyba handi +1,5 na nich, więc gram polaków, głównie przez wzgląd na 3 mapę - nuka mają solidnego.
W drugim meczu ten francuski mix mnie nie przekonuje, widziałem ich chwilę wczoraj z ENCE i szału nie było. Idę za bardziej doświadczonymi i bardziej zgranymi duńczykami z Optic.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Takiej dwójki w napadzie co mają Urusi nie ma nikt. Pierwsza bramka, zrobili sobie jaja z wszystkich wokół tymi przerzutami. A praca w defensywie coś fenomenalnego po prostu, oby tylko Cavaniego postawili na nogi. W obecnych czasach wygrywają zespoły nie indywidualności

A 320

azael

Użytkownik
Takiej dwójki w napadzie co mają Urusi nie ma nikt. Pierwsza bramka, zrobili sobie jaja z wszystkich wokół tymi przerzutami. A praca w defensywie coś fenomenalnego po prostu, oby tylko Cavaniego postawili na nogi. W obecnych czasach wygrywają zespoły nie indywidualności
Argentyna ma przynajmniej taką czwórkę, a pewnie i szóstkę ale nie umieją tego wykorzystać
Niech będzie jeszcze jeden bet Filipiny U17 over 56,5 1.82

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nie macie uczucia, ze Mbappe całym stylem piłkarskim, budową ciała i ogólnie poruszaniem po boisku bardzo przypomina Henry&#39;ego ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom