>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
A 320

azael

Użytkownik
Czyli jeszcze ktoś grywa te mniejsze turnieje? Ludzie dajcie sobie spokój z chellengerami czy itf. Później macie pretensje że wały puszczanie spotkań czy olewanie meczów. Ja się z takiego grania wyleczylem rok temu i więcej spokoju i pieniędzy mam bo jak się widzi gościa który np dochodzi do 1/4 turnieju atp a za tydzień dostaję lanie od zawodnika z 6 setki rankingu to o czym my mówimy. Stracił formę przez kilka dni?.
Od jutra Wimbledon to można zacząć grać poważniej a te czelki odpuszczajcie nawet jakby super pewniaki były
Do tego turniej we Włoszech.
Moim zdaniem warto grać tylko nie na faworytów. Oczywiście nie jak leci tylko trzeba analizować czy dany dog ma jakieś szanse.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Pany, ten cały Alexandr Golovin gra w I składzie, na ataku? Nie mam teraz jak sprawdzić, a się nie znam - na over 0.5 celnych strzałów tego gościa wisi kurs @2.25 i się dziwnie patrzy ????

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
2.
Spotkanie: Renofa Yamaguchi - Yokohama FC
Typ: Yokohama over 2.5 gola (0:1 29min)
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365

Warto próbować również
Powodzenia

Edit.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 320

azael

Użytkownik
Pany, ten cały Alexandr Golovin gra w I składzie, na ataku? Nie mam teraz jak sprawdzić, a się nie znam - na over 0.5 celnych strzałów tego gościa wisi kurs @2.25 i się dziwnie patrzy ????
Środkowy pomocnik, czasami na skrzydle gra

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Makarony typowi faworyci w siatkówce, lecą na japy :cwl:
Czy ty jestes w stanie powstrzymac sie z komentarzami chociaż do konca seta a nir po kilku punktach. To samo w tenisie. Stawiasz na zawodnika, przegrywa seta i piszesz żeby grać mocno drugi set na rywala bo tamtemu się nie chce po czy znów intuicja Cię zawodzi. Najbliższy przykład to mecz manarino z dzumhurem.
Jakbyś nie wiedział to jest skład rezerwowy Włoch bo to taki turniej bardziej zabawowy bez prestiżu. A seta wygrali.
Teraz powinno już pójść z górki. Chodzi o Włochów

solaris9709 1,4K

solaris9709

Użytkownik
Czy ty jestes w stanie powstrzymac sie z komentarzami chociaż do konca seta a nir po kilku punktach. To samo w tenisie. Stawiasz na zawodnika, przegrywa seta i piszesz żeby grać mocno drugi set na rywala bo tamtemu się nie chce po czy znów intuicja Cię zawodzi. Najbliższy przykład to mecz manarino z dzumhurem.
Jakbyś nie wiedział to jest skład rezerwowy Włoch bo to taki turniej bardziej zabawowy bez prestiżu. A seta wygrali.
Teraz powinno już pójść z górki. Chodzi o Włochów
Płacz always helps. Stare forum wie o co chodzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom