hmm wyplacac? ale po kursie niecale 2 troche szkoda.Serbia Szwajcaria remis @4,10
mecz otwarty, wszystko mozliwe, osobiscie wzialem Szwajcarowhmm wyplacac? ale po kursie niecale 2 troche szkoda.
cs
Valiance - Nao Tem Como @2,4
nie ustawia sie ponieważ szwajcaria bedzie musiała wygrac dwoma bramkami zeby byc pewna awansu poza tym niemcy są na radarze hehe
Wyplacilem i tez zagralem Szwajcarow juz skromniej zeby spokojnie sobie obejrzec ale juz nic z tego chyba nie bedzie.mecz otwarty, wszystko mozliwe, osobiscie wzialem Szwajcarow
Gdyby tu skończyło się 1:1 to przy bezbramkowym remisie Serbii z Brazylia wystarczy Szwajcarii wygrana nawet jednym golem i wychodzę z Serbią.nie ustawia sie ponieważ szwajcaria bedzie musiała wygrac dwoma bramkami zeby byc pewna awansu poza tym niemcy są na radarze hehe
edit
brazylia moze jeszcze nie wyjsc z grupy jak zagraja tak jak dzisiaj i ten wynik sie utrzyma
dorzuce sobie under 2.5 po kursie @2.14 w meczu serbia szwajcaria
Wygrywali 1-0 i czerwo dla przeciwnika. Wydaje się super... a tu 2 gole w plecy! Grając w przewadze!Dila Gori w Gruzji 1,8 mocno!!!!!!
A miałem ich pograć w przerwie to odpuściłem :facepalm: ????Jeżeli wygra to po meczarniach. Jeżeli miałbym wskazać wygranego to bliżej mi do Szwajcarii
No nie wiem, dzisiaj widzieliśmy jak Brazylia się męczyła, każdy walczy na mundialu oprócz Polaków mam nadzieję, że to się zmieni w niedzielęCzy nie uważacie, że jutro faworyci to tripel zabójca?