Witajcie jak tam nastroje przed dzisiejszymi meczami? Ja juz caly podniecony i zastanawiam sie gdzie lezy dzisiejsza mina, co do pierwszego meczu
Belgia - Tunezja to mam mieszane nastroje, niby Belgowie z Panama wygrali, niby wygrali pewnie ale jednak Tunezja to nie Panama, potrafili fajnie blokiem defensywnym na spokoju pokierowac z angolami wiec dzisiaj pewnie tez sie przeciwstawia dzielnie pytanie tylko czy do konca meczu czy do pierwszej straconej bramki ???? naprawde ciezki mecz do typowania imo i to 1.35 wogole mnie nie zacheca do gry... Drugie spotkanie Korea Pd -
Meksyk , wiadomo masoweczka leci na
Meksyk, u mnie na buku kursiwo juz wybilo do gory na 1.75 co uwazam za fajna opcje do gry ALE razi nieskutecznosc graczy z Meksyku, sa szybcy to fakt szczegolnie skrzydla chodza u nich jak przecinak ale to co zepsuli w pierwszym meczu to ich, Kitajce nie maja nic do stracenia wiec wyjda ofensywnie nastawieni i jestem ciekaw jaka taktyke przyjmie trener na ten mecz czy wlasnie wyczekiwanie na zabojcza kontre jedna z takich jak z Niemcami czy pressing od pierwszych minut i chec wbicia gola, dla mnie troche no bet ale jeszcze sie zastanawiam nad tym spotkaniem.... Trzecie dzisiejsze spotkanie
Niemcy -
Szwecja , wedlug mnie to nie bedzie turniej germancow, z grupy wyjda w moim przekonaniu jak rowniez wygraja dzisiejsze spotkanie, wierze w przebudzenie Wernera i reszty paki, oby Marciniak nie odwalil jakiegos razacego bledu bo to martwi, ale po 1.50
Niemcy pobieram na PEWNO teraz tylko pytanie czy grac w singlu gruuuuuubo czy uciac stawke i dolozyc drugi mecz bo o trzech to nawet nie ma mowy, mina tylko czeka az pier...... ???? pozdro