L
45K
Chorwacja 4.30, mega przesadzony kurs, lekko wejde.
Przebiła, na szczeście.Argentyna widze chce przebic Polske
:cash::cash::cash::cash::cash:koooleeejny pluuusPROMOCJA STULECIA: !!!!!!!!!!!!!!!!1 POLECAM !!!!
21.06.2018 Argentyna - Chorwacja X2 @1.69
stawka: 6j
bukmacher: Bet-at-home
Kurs był 3,4 w przerwie na ten over, ja łapałem over 5,5 po 2,55 w lvbet, bo po wyjściu z pracy tylko tyle zdążyłemJa bym próbował może kartki over 4,5 nawet. Wiadomo, jak z nimi na mundialu jest, ale w takim meczu w końcu się wysypią. Albo bezpieczniej over fauli![]()
zamieniam sie w słuch co by tu mogli niby zrobić ?Gdyby było coś takiego jak ustawki reprezentacji to Chorwaci z Argentyną dali by popis że hoho
kolejnyNajwazniejsze minimum trzy gole Dla mnie to po kursie 2.50 to promocja dnia ????
To samo przereklamowane dziadostwo które tylko na nazwie Brazylia jedzie. Z grupy może wyjdą ale dalej to ja ich nie widzę. Póki co Hiszpania, Portugalia najlepiej się prezentuje i Meksyk, Chorwacja, Rosja grają dobrą piłkę, pewnie rozkręca się Niemcy i może Francuzi. Belgia i Urugwaj też mnie nie przekonuje, mają skład ale gry póki co nie ma.Brazy
Brazylia nie odwali takiej kaszany
Ja kibicuje jak zawsze Portugali i Chorwatom ze względu na graczy Realu i całościowo. Hiszpania mimo licznej ekipy z Madrytu mi juz dawno się znudziła. bezpłciowe klepanie.To samo przereklamowane dziadostwo które tylko na nazwie Brazylia jedzie. Z grupy może wyjdą ale dalej to ja ich nie widzę. Póki co Hiszpania, Portugalia najlepiej się prezentuje i Meksyk, Chorwacja, Rosja grają dobrą piłkę, pewnie rozkręca się Niemcy i może Francuzi. Belgia i Urugwaj też mnie nie przekonuje, mają skład ale gry póki co nie ma.