L
45K
Chorwacja 4.30, mega przesadzony kurs, lekko wejde.
Przebiła, na szczeście.Argentyna widze chce przebic Polske
:cash::cash::cash::cash::cash:koooleeejny pluuusPROMOCJA STULECIA: !!!!!!!!!!!!!!!!1 POLECAM !!!!
21.06.2018 Argentyna - Chorwacja X2 @1.69
stawka: 6j
bukmacher: Bet-at-home
Kurs był 3,4 w przerwie na ten over, ja łapałem over 5,5 po 2,55 w lvbet, bo po wyjściu z pracy tylko tyle zdążyłemJa bym próbował może kartki over 4,5 nawet. Wiadomo, jak z nimi na mundialu jest, ale w takim meczu w końcu się wysypią. Albo bezpieczniej over fauli
zamieniam sie w słuch co by tu mogli niby zrobić ?Gdyby było coś takiego jak ustawki reprezentacji to Chorwaci z Argentyną dali by popis że hoho
kolejny KOSIMY BUKA JAZDANajwazniejsze minimum trzy gole Dla mnie to po kursie 2.50 to promocja dnia ????
To samo przereklamowane dziadostwo które tylko na nazwie Brazylia jedzie. Z grupy może wyjdą ale dalej to ja ich nie widzę. Póki co Hiszpania, Portugalia najlepiej się prezentuje i Meksyk, Chorwacja, Rosja grają dobrą piłkę, pewnie rozkręca się Niemcy i może Francuzi. Belgia i Urugwaj też mnie nie przekonuje, mają skład ale gry póki co nie ma.Brazy
Brazylia nie odwali takiej kaszany
Ja kibicuje jak zawsze Portugali i Chorwatom ze względu na graczy Realu i całościowo. Hiszpania mimo licznej ekipy z Madrytu mi juz dawno się znudziła. bezpłciowe klepanie.To samo przereklamowane dziadostwo które tylko na nazwie Brazylia jedzie. Z grupy może wyjdą ale dalej to ja ich nie widzę. Póki co Hiszpania, Portugalia najlepiej się prezentuje i Meksyk, Chorwacja, Rosja grają dobrą piłkę, pewnie rozkręca się Niemcy i może Francuzi. Belgia i Urugwaj też mnie nie przekonuje, mają skład ale gry póki co nie ma.