Witam, Piotrek napisał na swoim profilu że wczorajszy mecz został potraktowany jako sparing w trudnych warunkach. Podobno dzisiaj ten mecz zaczęli grać od nowa.Wygrali 2:0 do 15 i 16 więc po jabłkach.Ma ktoś jakieś aktualne info o przełożonym z wczoraja meczu Kantora z Łosiakiem? Flashscore zwariował i liczy punkty z pierwszego seta, teraz z drugiego zamiast kontynuowac wczorajsze 2-3.A na live żaden buk tego nie ma
Według flashscora, to tak jakby oni rozgrywali mecz od nowa, a te wyniki 2 setów wczoraj były anulowane.To chyba nie realne
Potraktowali tzn kto? Zawodnicy między sobą ustatili, graliśmy sparing, jutro gramy od zera? A buki jak to potraktują?Witam, Piotrek napisał na swoim profilu że wczorajszy mecz został potraktowany jako sparing w trudnych warunkach. Podobno dzisiaj ten mecz zaczęli grać od nowa.Wygrali 2:0 do 15 i 16 więc po jabłkach.
... niemam pojęcia kto tak ustalił, lecz jeśli bardzo Ci zależy to zapytam go jak wróci po turnieju do domu. Tak się złożyło że mieszka w tej samej klatce, więc jeśli to nie będzie jakąś tajemnicą, podzielę się z Tobą na priv.Potraktowali tzn kto? Zawodnicy między sobą ustatili, graliśmy sparing, jutro gramy od zera? A buki jak to potraktują?
Czekam z niecierpliwością... niemam pojęcia kto tak ustalił, lecz jeśli bardzo Ci zależy to zapytam go jak wróci po turnieju do domu. Tak się złożyło że mieszka w tej samej klatce, więc jeśli to nie będzie jakąś tajemnicą, podzielę się z Tobą na priv.
Pozdrawiam.
... czyli tak jak napisał Piotrek na swoim profilu, cyt." mecz został potraktowany jako sparing w trudnych warunkach " dziękuję.Panowie żaden sparing. W regulaminie jest punkt który mówi, że jeżeli mecz zostanie przerwany na dłużej niż 4 godz to wynik jest anulowany i mecz rozgrywany od nowa. Minęło z 12 godz więc grali mexz od początku
Dwa razy przelewałem i dwa razy chwila momentorientuje sie ktos ile trwa przelanie z konta ecopayz pieniedzy na inne konto ecopayz?
dali zarobic. Mi przy 23-21 dla Argentyny udalo sie zlapac 1szy set dla Polski po 5.20 ????Siatkowka to bardzo dziwny sport.
Argentyna oddala 1 seta majac 18:23 na 26:24....
Wybacz nie sledze forum wiec nie wiem Co kto daje. Ja daje to co mam. Jakby tylko jedna osoba typ miala Dac to by forum nie bylo ???? pozdro I powodzenia, tymbardziej jesli jest kilka podobnych typowan to moze ktos sie zasugeruje akurat.już to podawałem Panie
i już pierwszy grubas wszedł. Udany początek dnia. Trochę musieli poddenerwować w końcówce 3 seta