miękko szkoda, że przy @5,25 zamuliłemplażówka
Grimalt E / Grimalt M @4,8
Te sędziowanie na mistrzostwach to jest jakiś żart
Trzeci dzień z rzędu piszę i powtórzę - sędziowie mają przykaz by nie pokazywać tylu kartek tylko mają rozmawiać z piłkarzami. Ma to niby ocieplić wizerunek piłki. Tak mówili komentatorzy właśnie ze 3 dni temu podczas któregoś meczu. Warto wziąć to pod uwagę przy próbach na kartki.
No głupi pomysł, ja też tego nie rozumiem, przecież to tylko zachęci do nieczystych zagrywek po poczują się pewniej. Ja tylko przekazuję wiadomościTo znaczy,ze maja sie ciac rowno po nogach, kontuzjowac i nawet kary za to nie miec?
Moja sprawa. Kazdy gra Co chce I za ile chce.Po mega kursie. Może i to wejdzie ale grając w taki sposób zostaje się bankrutem.
... tak, podobno to jego kuzynkaCavani i Milik są ze sobą spokrewnieni?
nie ma opcjiUrugwaj - Arabia
BTS i over 2.5 @3.4
Typ równie zwariowany co te mistrzostwa. Niemcy miały strzelić bramkę, a nawet wygrać, Brazylia miała pyknąć Szwajcarię ponieważ Neymar z Knorrem na głowie jest the best, Anglia miała pokonać spokojnie Tunezję a dostała bramkę i ledwo wygrała, Argentyna miała pyknąć Islandię a dostała bramkę, Kolumbia miała pyknąć Japonię a dostała 2 bramki, Polska miała powalczyć z Senegalem a dostali więc może Arabia strzeli. A mecz pewnie będzie radosny, bo Arabom nie zależy na małym wyniku, dla nich to all-in.
Umowa z bukami, bo prawie wszyscy grali handi i overyTaki styl jaki prezentuje Urugwaj to powinien być karany odebraniem punku -1.
Przecież ludzie oglądają Mundial bo to ma być fun dla ludzi, gole, piękna gra.
Co to w ogóle jest ? Jakas chora taktyka na 1:0 rodem z A.Madryt