Przeciez Berdych shandlowal tego seta . Tylko nie.wiadomo czy mecz terazTomaszku zejdź już z tego kortu i idź się popłacz. Następnego rywala dostaniesz na wózku to będziecie mieć równe szanse.
Już nie pisz głupot, wcale na tym mundialu tak wszystko easy nie wchodzi.Szkoda tej czerwonej Kolumbii bo i nie weszły faule i nie weszły celne strzały Kolumbii. Jakby grało po 11 to wszystko by easy weszło
Ja gram praktycznie tylko pre i racja, też zarobiłem ale mnie trochę śmieszy, że typy tak easy wchodzą. Dużo "niespodzianek" jest i te typy tak na styku wchodzą. A może to tylko moje odczucie.ja odkąd ogladam i gram live to praktycznie wszystko wchodzi. Pre nie tykam na razie.
Ja mam to po grane po @2.27 z btsem Kolumbii ako 5wejdzie, taki zajebisty kurs? , nieźle
Nasi czesto traca
Serio? W drugiej połowie Japonia sfaulowała raz. Brakło 4 fauli tylko.. Jeżeli by nie czerwona kartka nie widze opcji by Japończycy nie pokryli linii. To samo strzały na bramkę. Brakło dwóch Kolumbijczyków w światło bramki, w drugiej połowie (ŻADEN) Jeżeli by nie czerwona kartka też sobie nie wyobrażam żeby to nie weszłoJuż nie pisz głupot, wcale na tym mundialu tak wszystko easy nie wchodzi.