>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Szkoda tej czerwonej Kolumbii bo i nie weszły faule i nie weszły celne strzały Kolumbii. Jakby grało po 11 to wszystko by easy weszło

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Na BBC powiedzieli że Bukmacherzy w UK zaliczyli wzrost zysków o 190% w porównaniu do poprzednich wielkich turniejów Euro czy poprzednich MŚ.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
ja odkąd ogladam i gram live to praktycznie wszystko wchodzi. Pre nie tykam na razie.
Ja gram praktycznie tylko pre i racja, też zarobiłem ale mnie trochę śmieszy, że typy tak easy wchodzą. Dużo &quot;niespodzianek&quot; jest i te typy tak na styku wchodzą. A może to tylko moje odczucie.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Szczerze to w ten mecz wladowalem 6 zakładów.Smierdzial mi kurs od rana.Typy poszły najpewniejsze w moim temacie (kupony i grupy MS) i tu na żywo.Naprawde śnił mi się ten mecz ???? ????
Pogralem over [email protected]
Btts i wygra Japonia 14mania14

Otrzymane punkty reputacji: +3
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Łajzy z Ho Chi Minh . Prze 6 minut 4 kwarty 3 punkty,a w pozostałych 4 minutach 16 i do tego porażka w ostatniej akcji meczu, a wydawało się że kursik 5.40 na luzie wejdzie

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Już nie pisz głupot, wcale na tym mundialu tak wszystko easy nie wchodzi.
Serio? W drugiej połowie Japonia sfaulowała raz. Brakło 4 fauli tylko.. Jeżeli by nie czerwona kartka nie widze opcji by Japończycy nie pokryli linii. To samo strzały na bramkę. Brakło dwóch Kolumbijczyków w światło bramki, w drugiej połowie (ŻADEN) Jeżeli by nie czerwona kartka też sobie nie wyobrażam żeby to nie weszło

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Mamy za niską obronę i ogólnie za mocny skład w ofensywie, wydaje mi się że taki skład jest spowodowany przegraną Kolumbii
BTS po takim kursie jak w dym

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Na 17 gramy coś takiego.
Polska win (mała stawka - bardziej pod oglądanie)
Over 2.5 kartki. Czuje ostrość w tym meczu
Polska over 4,5 strzałów celnych
Over 28.5 fauli w meczu.
I piwko otwieramy za 30 min ;) Cyaa

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Szczęsny - Piszczek, Cionek, Pazdan, Rybus - Błaszczykowski, Krychowiak, Zieiliński, Grosicki - Milik, Lewandowski na Senegal. Atak i pójście na wymianę ciosów, zamiast szczelnej obrony i szukania okazji.
Tak w skrócie można opisać to co bedzie miało miejsce na boisku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom