>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Witam
1.
Spotkanie:
Kolumbia - Japonia
Typ: Btts i over 2.5 gola
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Jak dla mnie GRUBAS... Wczoraj ładnie &quot;weszło&quot;, mam nadzieję że dziś będzie podobnie... Potencjał jest... Boisko zweryfikuje...
Oby hajs się zgadzal
\w/
2.
Spotkanie:
Kolumbia - Japonia
Typ:
Karny w meczu
Kurs: 3.00
Nie mogło zabraknąć karnego... Narazie plus na karnych.
3.
Spotkanie:
Kolumbia - Japonia
Typ: Btts/yes
Kurs: 2.20
Dobrego meczu życzę
Oraz wysokich wygranych
:cash::cash::cash:
Powodzenia
Tak jest
✅
3/0
Był i grubas

:cash::cash::cash:

Otrzymane punkty reputacji: +31
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Lata lecą a berdych nie ważne czy gra z młodym czy emerytem czy kimś z czołówki trzyma swój tragiczny równy poziom i to bez znaczenia na rodzaj nawierzchni. Grunt że gra swoje

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Tomaszku zejdź już z tego kortu i idź się popłacz. Następnego rywala dostaniesz na wózku to będziecie mieć równe szanse.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak dla mnie jedyną pewną opcją jest over 2.5 ale kurs na takie coś jest w najlepszym przypadku niezadowalający.
Na ławce James, jeżeli wejdzie to Kolumbia dostaje ognia w ofensywie. Tylko czy to dobra decyzja grając w 10? Nawet cienka drużyna umie skorzystać z faktu, że przeciwnik się nie wróci po ataku czy nie ustawi. Japonia pewnie nadal będzie grać tak jak w pierwszej połowie, czyli ani dobrze w ataku ani dobrze w obronie ale myślę, że wcale się nie zamurują (bo i po co?). Także najpewniej albo strzelą jedni albo drudzy. Kolumbia złapała bajerę na wymuszanie fauli i tym samym zwiększa niemiłosiernie swoje szanse ze stałych fragmentów. Co przy takim scenariuszu? Może Japonia over 1.5 kartki @2.13 ALE! jak już pisałem wcześniej, sędziowie mają nakazane by stronić od kartek... tylko czy mogą w nieskończoność... W pierwszej połowie Japończycy mogli mieć jedną kartkę spokojnie, więc może w drugiej połowie te kartki dojdą? Więc ja sobie biorę coś takiego i rzeźbię:
⚽ Kolumbia - Japonia
over 2.5
Japonia over 1.5 ŻK

ako @2.96
Pograne lekko ze względu ruletkę kartkową, o której pisałem wyżej.
⛔ brakło 1 kartki

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Na Unibet jest zakład over 1.5 strzału w światło bramki Lewandowskiego @ 1.60. Rozumiem, że gol też liczą jako strzał w światło bramki?
Dopytałem na czacie... strzał zakończony bramką nie jest liczony do tego zakładu. Czyli Uni wprowadza własną definicję strzału w światło bramki ????

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
Kurde myslalem ze jednak zagramy z 1N a tu 2N tylko ten Cionek...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom