>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak dla mnie jedyną pewną opcją jest over 2.5 ale kurs na takie coś jest w najlepszym przypadku niezadowalający.
Na ławce James, jeżeli wejdzie to Kolumbia dostaje ognia w ofensywie. Tylko czy to dobra decyzja grając w 10? Nawet cienka drużyna umie skorzystać z faktu, że przeciwnik się nie wróci po ataku czy nie ustawi. Japonia pewnie nadal będzie grać tak jak w pierwszej połowie, czyli ani dobrze w ataku ani dobrze w obronie ale myślę, że wcale się nie zamurują (bo i po co?). Także najpewniej albo strzelą jedni albo drudzy. Kolumbia złapała bajerę na wymuszanie fauli i tym samym zwiększa niemiłosiernie swoje szanse ze stałych fragmentów. Co przy takim scenariuszu? Może Japonia over 1.5 kartki @2.13 ALE! jak już pisałem wcześniej, sędziowie mają nakazane by stronić od kartek... tylko czy mogą w nieskończoność... W pierwszej połowie Japończycy mogli mieć jedną kartkę spokojnie, więc może w drugiej połowie te kartki dojdą? Więc ja sobie biorę coś takiego i rzeźbię:
⚽ Kolumbia - Japonia
over 2.5
Japonia over 1.5 ŻK

ako @2.96
Pograne lekko ze względu ruletkę kartkową, o której pisałem wyżej.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Japońce cisnać
Jak naszych stawiacie? mam czutkę że wygramy
Powiem szczerze , ze tuz po losowaniu mialem obawy ale ogladalem Senegal w meczach towarzyskich i grali slabo , ich obrona kuleje i taki wyga jak Robert powinien to wykorzystać . W ataku tez nie ma rewelAcji, zadnej taktyki tylko dzida do przodu . Poprostu musza nasi uwaza bo na skrzydlach beda próbowali ich objezdac i wykorzystać , ze sa szybcy .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom