Przez Trustly lipa ?Ecopayz
właśnie szukam i nie umie znaleźć Lewego, gdzie to jest ?Zakłady na drużynowe faule dogów wchodzą na razie perfekcyjnie. Teraz na zawodnikach,mówiliście o faulach na Lewandowskim i progu 3.5. Próg 1.5 i over po 2.15 stoi na 1xbecie. A za overa 3.5 płacą 2.25.. Coś tam nie poszło w wyliczeniach. Gram to ostro z overem 11.5 faulu Japonii @ 2.88 overall.
4-1, 4-6:highhive:Sasnovich 2-0 2.05 Polecam
Piekny zjazd na baze ????4-1, 4-6:highhive:
Nasi dziś pokażą dobry futbol, mocni są ???? Do tej pory żadna z drużyn nie zachwyciła(Hiszpania i Portugalia jedynie zagrały na dobrym poziomie). Dziś Polacy zademonstrują moc. King-Kongi pewnie jedną bramkę nam strzelą więc bts też dobra opcja ale ja w naszych wierzę, mają chłopaki potencjał.Jak wszystko zatrybi to o wynik jestem spokojny.
Jesli to pyknie to zostaniesz zlinczowany:smoke:Senegal -1.5 @ 7.00 stys
Senegal do 15 min @ 7.00 stys
Dokładnie. Ja to tej polskiej cebulowej mentalności, kompleksów nigdy nie rozumiałem. Mamy wreszcie mocną drużyne, po tylu latach i zamiast się cieszyć i kibicować. Ludzie zachwycają się jakimiś Lukaku czy Messim a nasz Lewy jest nawet lepszy od nich. Ma chłopak nosa do bramek, strzela w ważnych momentach ale co ważne na pozostałych pozycjach też są wreszcie zawodnicy których nie trzeba sie wstydzić jak przed laty. Nie musimy mieć żadnych kompleksów a tym bardziej przed czarnymi, ktorzy są z natury niezdyscyplinowanymi oszołomami. Do tej pory zresztą 4 drużyny afrykańskie przegrały spotkania i w bramkach 1-6.Nie ma co się ich przesadnie obawiać.Po 12 latach jedziemy na mundial, nie rozumiem po co psuć sobie oglądanie i emocje stawiając przeciwko Naszym ?
Jak grać to Polskę, jak nie to odpuścić i kibicować Naszym chłopakom.... Panowie wreszcie mamy druzyne piłkarską, która może coś zdziałać na Mistrzostwach Świata !????????