>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
A moim zdaniem to bedzie otwartty mecz i bardzo wybiegany piłka i kiwanie sie na skrzydłach np over Senegalu 1.5 @3.2 chyba na sts
Pograłem zvereve w deblu po @4 przy 0-1 w setach.
Zverev 2-1✅ ale różnych jeszcze brakuje także ⛔

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Wygrana Szwecji po fajnym kursie, wysokie zwycięstwo Belgii gdzie wszystko ładnie siadło...hmm...co może pójść nie tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Ostatnie w dniu dzisiejszym spotkanie wcale nie musi być &quot;męczarnia&quot;... Jedni i drudzy &quot;grają&quot; wbrew pozorom... myślę że zobaczymy bardzo dobre widowisko czego sobie i Wam życzę.
7.
Spotkanie:
Tunezja - Anglia
Typ: Btts i over 2.5 gola
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Polecam naprawdę. Jeśli ktoś się obawia o over bramek to można bezpieczniej sam Btts po 2.25! Grubas Panowie... Grubas...
8.
Spotkanie:
Tunezja - Anglia
Typ: over 3.5 kartek
Kurs: 2.25

9.
Spotkanie:
Tunezja - Anglia
Typ: Karny w meczu
Kurs: 3.25
Nie mogło zabraknąć karnego...
Oby coś się ruszyło bo ostatnie dwa dni &quot;nie bardzo&quot;...
1/5
Powodzenia
✅
:cash::cash::cash:
Tak jak pisałem... Grubiej ;)
Trochę nerwowo ale sytuacji było...
Dali zarobić nareszcie
3/7

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Cicho bo tu jest gwiazda 4 ligi w sedziowaniu i zaraz bedzie gasil ze swietnie sedziuja... chociaz moze niech ta gwiazda dalej niz 4 liga sie nie wystawia
Jestem jestem. Jeżeli oglądałeś wczoraj studio po meczu to nie powinieneś się odzywać bo skoro były sedzia międzynarodowy potwierdził dokładnie to samo co ja w trakcie meczu to powinno Ci Dac do myślenia że z przepisami jesteś daleko w lesie. Ale wiem co tam sędziowie mogą wiedzieć o sędziowaniu przecież na tym forum jest kilku kandydatów do poprowadzenia finału MS tylko się wam nie chce z przed ekranu ruszyć
Graj sobie dalej tych faworytów po 1,4 I placz. Ilu dziś miało kupę przez 90 minut w meczu Anglii.
Dobrze że kane dwie strzelił bo mam go na kapitanie w menadzerze to trochę pkt wpadnie

egreg 942

egreg

Użytkownik
Jak w tym meczu się stalo, ze byla 1 kartka to ja tego nie kumam
Całkiem normalnie, sędzia nie szastał kartkami, a piłkarze nie dali podstaw żeby je dawać.
Nie było jakiś ostrych agresywnych wejść, ani jakiś rażących niesportowych zachowań, a sędzia był konsekwentny.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Apropos kartek - w którymś z meczów (chyba wczorajszych) komentatorzy mówili, że sędziowie dostali takie wytyczne by nie pokazywać wielu kartek tylko rozmawiać z piłkarzami. Niby ma to pokazać futbol w lepszym świetle, że to nie taki agresywny sport gdzie kara na karze. Dla mnie wiele w tym logiki nie ma ale warto pomysleć zanim się zagra kartki. Takie dostali wytyczne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom