wsc
Użytkownik
Zverev 2-1 ale różnych jeszcze brakuje takżeA moim zdaniem to bedzie otwartty mecz i bardzo wybiegany piłka i kiwanie sie na skrzydłach np over Senegalu 1.5 @3.2 chyba na sts
Pograłem zvereve w deblu po @4 przy 0-1 w setach.
Zverev 2-1 ale różnych jeszcze brakuje takżeA moim zdaniem to bedzie otwartty mecz i bardzo wybiegany piłka i kiwanie sie na skrzydłach np over Senegalu 1.5 @3.2 chyba na sts
Pograłem zvereve w deblu po @4 przy 0-1 w setach.
Cicho bo tu jest gwiazda 4 ligi w sedziowaniu i zaraz bedzie gasil ze swietnie sedziuja... chociaz moze niech ta gwiazda dalej niz 4 liga sie nie wystawiaPowodzenia jak ten kapeć sędzia nie gwiżdże tego co powinien ????
Ostatnie w dniu dzisiejszym spotkanie wcale nie musi być "męczarnia"... Jedni i drudzy "grają" wbrew pozorom... myślę że zobaczymy bardzo dobre widowisko czego sobie i Wam życzę.
7.
Spotkanie: Tunezja - Anglia
Typ: Btts i over 2.5 gola
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Polecam naprawdę. Jeśli ktoś się obawia o over bramek to można bezpieczniej sam Btts po 2.25! Grubas Panowie... Grubas...
8.
Typ: over 3.5 kartek
Kurs: 2.25
9.
Typ: Karny w meczu
Kurs: 3.25
Nie mogło zabraknąć karnego...
Oby coś się ruszyło bo ostatnie dwa dni "nie bardzo"...
1/5
Powodzenia
Jestem jestem. Jeżeli oglądałeś wczoraj studio po meczu to nie powinieneś się odzywać bo skoro były sedzia międzynarodowy potwierdził dokładnie to samo co ja w trakcie meczu to powinno Ci Dac do myślenia że z przepisami jesteś daleko w lesie. Ale wiem co tam sędziowie mogą wiedzieć o sędziowaniu przecież na tym forum jest kilku kandydatów do poprowadzenia finału MS tylko się wam nie chce z przed ekranu ruszyćCicho bo tu jest gwiazda 4 ligi w sedziowaniu i zaraz bedzie gasil ze swietnie sedziuja... chociaz moze niech ta gwiazda dalej niz 4 liga sie nie wystawia
Mecz oglądałem urywkami. Także nie zabieram głosu. Ostatnie 5 minut widziałem w całości. Nawet tego watpliwego karnego nie widziałem jeszcze.A teraz sędzia dobrze robił robote? Wypowiedz się
Całkiem normalnie, sędzia nie szastał kartkami, a piłkarze nie dali podstaw żeby je dawać.Jak w tym meczu się stalo, ze byla 1 kartka to ja tego nie kumam