>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
K 4

krisak13

Użytkownik
Myślałem że faule na Lewandowskim będą na lini max 2.5 a nawet liczyłem na jakiś marny kurs na 1.5 a tu betsson walnął over 3.5 fauli na Lewandowskim po 2.13 co według mnie i tak fajna opcja do zagrania bo faule na Robercie to standard w każdym meczu naszej kadry. Lewy który się cofa po piłke, bierze rywali na plecy i dość często jest faulowany w środku pola.
Podzielacie? Bo myśle nad stawką x2
U ruskich podobno jest/byl over 1,5 po takim kursie, pisali w ciekawe zaklady

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
W meczu Polaków jest linia 22.5 na strzały ogólem obu drużyn.
Jak wjedzie jutro live to wchodzę ile dadzą w jakis under 18 czy cos po mocnym kursie.
Przeciez to bedzie &quot;mecz walki&quot;
A moim zdaniem to bedzie otwartty mecz i bardzo wybiegany piłka i kiwanie sie na skrzydłach np over Senegalu 1.5 @3.2 chyba na sts
Pograłem zvereve w deblu po @4 przy 0-1 w setach.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Macie jakieś statystyki indywidualne dla piłkarzy na strzały? Bo mam Dele Alli over 0,5 strzała w światło bramki i nie wiem jak ta jego główkę potylica, która obrońca wybił z pod poprzeczki rozlicza

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Macie jakieś statystyki indywidualne dla piłkarzy na strzały? Bo mam Dele Alli over 0,5 strzała w światło bramki i nie wiem jak ta jego główkę potylica, która obrońca wybił z pod poprzeczki rozlicza
fifa nie zaliczyła tego strzału

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Ogarną Angole czy nie bardzo ?
Po pierwszej połowie powinno być już z 3:0 minimalnie... Karny to głupi i niepotrzebny błąd obrońcy, a o złych uderzeniach w piłkę Anglików przy 100% okazjach na dobitke nie wspomnę ... Oby to się tylko nie zemściło

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom