Lol, ale o co Ci chodzi? Ja właśnie zarobiłem. Puściłem każdy za dwie stówy. W przypadku wejścia tego z iforbeta mam zysk około 40 zł, zawsze. W przypadku tego z STS mam zysk 240 z groszami. Ale najlepiej narzekać, że ktoś dał pieniądze leżące na ziemi.No genialne z 12% podatkiem ???? Nic tylko to zagrać :fubar: Nie wiem skąd wy czasem czerpiecie te swoje pomysły ????
Jakim cudem? Skoro na tych kursach, które podał nie ma możliwość zarobienia więcej niż wyniosła stawka bo masz 12% PODATEK OD STAWKI!Lol, ale o co Ci chodzi? Ja właśnie zarobiłem. Puściłem każdy za dwie stówy. W przypadku wejścia tego z iforbeta mam zysk około 40 zł, zawsze. W przypadku tego z STS mam zysk 240 z groszami. Ale najlepiej narzekać, że ktoś dał pieniądze leżące na ziemi.
A jak znów zabiorą po jakimś czasie???....Lol, ale o co Ci chodzi? Ja właśnie zarobiłem. Puściłem każdy za dwie stówy. W przypadku wejścia tego z iforbeta mam zysk około 40 zł, zawsze. W przypadku tego z STS mam zysk 240 z groszami. Ale najlepiej narzekać, że ktoś dał pieniądze leżące na ziemi.
Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera.A jak znów zabiorą po jakimś czasie???....