>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Czy te 3,20 w obu przypadkach to nie jest cholerne value? :angel:
Gwiazdy gwiazdami, ale kontuzje czy inne zejście w doliczonym czasie, no bądźmy poważni.
I kto Waszym zdaniem zdaniem jest bardziej prawdopodobny do tego, zeby zejsc?

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Szkoda, ze takie smieszne limity w tej lidze szostek, bo jak to w tego typu rozgrywkach overy w 2 połowach lecą jak wściekłe.
W meczu Car-zone na 2 połowę była linia over 3.5 @ 2.40 a oni w 7 minut strzelili już 5 ????
9 goli po 10 minutach II połowy hah

To prawda, na Chromie wyświetla tylko tekst. Ja używam na starym laptopie na Firefoxie i dość sprawnie działa.
Mialbys jakas wersje firefoxa na xp ktora ogarnie forum?

egreg 942

egreg

Użytkownik
Czy te 3,20 w obu przypadkach to nie jest cholerne value? :angel:
Gwiazdy gwiazdami, ale kontuzje czy inne zejście w doliczonym czasie, no bądźmy poważni.
I kto Waszym zdaniem zdaniem jest bardziej prawdopodobny do tego, zeby zejsc?
Można wiedzieć o czym piszesz ?

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Można wiedzieć o czym piszesz ?
Jasne, że można ????
Jak widzisz w ofercie Uni jest powyższy zakład, dotyczy MŚ. Czyli czy Messi/Ronaldo zagra wszystkie mecze &quot;od deski do deski&quot; w swoich kadrach na Mistrzostwach, na opcję NIE są kursy pokroju 3,20, moim zdaniem za dużo.
Patrzę, że Ronaldo ma mega pozycję w reprezentacji, na Euro wszystko oprócz finału zagrał do końca (i w finale też pewnie by zagrał gdyby nie kontuzja). Ale może przemęczony Messi po takim kursie?

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
:hokej: NHL
Washington Capitals - Vegas Golden Knights
1. tercja over 1.5 @1.91 fortuna
1. tercja BTS @2.88 fortuna
over 5.5 @2.04 fortuna
1. tercja/mecz 0/1 @5.9 fortuna
Niewiele pomysłów na nockę z NHL... jestem przywiązany do myśli o triumfie Vegas w tych rozgrywkach, tylko czy to dobrze czy to źle? Myślę, że jeżeli z tego gorącego terenu chcą wywieźć cokolwiek, to muszą zacząć na to pracować. Poprzez pracę mam na myśli poważną presję i wylewanie siódmych potów. Jeżeli przegrają, to wracają do domu ze stanem 3 do 1 i zadanie będą mieli bardzo trudne. Nie sposób nie być pod wrażeniem gry Capitals i właśnie ich forma studzi mój zapał w kierunku Vegas. Więc typy pod scenariusz - dużo walki, dużo sytuacji, dużo bramek. W poprzednim meczu Vegas mieli swoje okazje i uważam, że dzisiaj coś wpakują już w pierwszej tercji. Ostatni typ oczywiście za delikatną stawkę, jakiś taki wymysł zwyczajnie ale dosyć przyjemny kurs. Wystarczy, że scenariusz z overem pada bo Capitals powtórzą poprzedni mecz i mamy kłopoty ;)

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Taką linie na over z kursem ok. 2.50 dają zagrać za 40 zł i tylko raz na cały mecz.
Jak chciałem zagrać linie z kursem ponad 5.00 to 9 zł limit ????
A tak btw poziom tej ligi jest słaby bardzo. Grałem w wielu ligach szóstek i siódemek, a u nich w ogóle żadnej taktyki, takie bieganie jak w podstawówce od bramki do bramki.
To sobie wyobraź że ja mam takie limity na 25% zdarzeń u ruskiego. Na kolejne 50% mam 10 Euro i na kolejne 25% 50 Euro. Do tego na każdy drugi i kolejny taki sam zakład dowalają 25% marży

duo 303

duo

Użytkownik
To sobie wyobraź że ja mam takie limity na 25% zdarzeń u ruskiego. Na kolejne 50% mam 10 Euro i na kolejne 25% 50 Euro. Do tego na każdy drugi i kolejny taki sam zakład dowalają 25% marży
Można wiedzieć o jakim spotkaniu pisze marcinJuve?

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
:hokej: NHL
Washington Capitals - Vegas Golden Knights
1. tercja over 1.5 @1.91 fortuna
1. tercja BTS @2.88 fortuna
over 5.5 @2.04 fortuna
1. tercja/mecz 0/1 @5.9 fortuna
Niewiele pomysłów na nockę z NHL... jestem przywiązany do myśli o triumfie Vegas w tych rozgrywkach, tylko czy to dobrze czy to źle? Myślę, że jeżeli z tego gorącego terenu chcą wywieźć cokolwiek, to muszą zacząć na to pracować. Poprzez pracę mam na myśli poważną presję i wylewanie siódmych potów. Jeżeli przegrają, to wracają do domu ze stanem 3 do 1 i zadanie będą mieli bardzo trudne. Nie sposób nie być pod wrażeniem gry Capitals i właśnie ich forma studzi mój zapał w kierunku Vegas. Więc typy pod scenariusz - dużo walki, dużo sytuacji, dużo bramek. W poprzednim meczu Vegas mieli swoje okazje i uważam, że dzisiaj coś wpakują już w pierwszej tercji. Ostatni typ oczywiście za delikatną stawkę, jakiś taki wymysł zwyczajnie ale dosyć przyjemny kurs. Wystarczy, że scenariusz z overem pada bo Capitals powtórzą poprzedni mecz i mamy kłopoty ;)
✅
⛔
✅
⛔
No bez tragedii. Ale demolka, chyba Vegas zrozumiało przesłanie.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Witam
1.
Spotkanie: Gungahlin - Woden Weston
Typ: Woden over 3.5 gola (1:2 31min)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365

Myślę że warto spróbować.
Powodzenia
2.
Spotkanie: Logan - Brisbane City FC
Typ: Brisbane City over 2.5 gola (0:0 9min)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365

Powodzenia

Edit.
1.
⛔
2.
✅

gmark 765

gmark

Użytkownik
Marta Kostyuk 10.50
Ogladam mecz bo postawilem Schmiedlova gdy przegrywala, musze przyznac ze typ mialby sens gdyby Marta ogarnela glowe bo od stanu 5*-4 w pierwszym secie to wszystko stara sie konczyc w pierwszym uderzeniu co 4 razy na 5 konczy sie bledem.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Marta Kostyuk 10.50 ⛔
Ogladam mecz bo postawilem Schmiedlova gdy przegrywala, musze przyznac ze typ mialby sens gdyby Marta ogarnela glowe bo od stanu 5*-4 w pierwszym secie to wszystko stara sie konczyc w pierwszym uderzeniu co 4 razy na 5 konczy sie bledem.
Dopiero wstałem po nocce to bez zastanawiania się pograłem bo kurs skusił. Gdyby wykorzystała któryś z BP przy 0:2 w drugim secie to może by inaczej się potoczyło.
Dziwi mnie że nie wolała zagrać w juniorskim RG

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom