Steaua w kosza + 11.5 @1.92
Uprzedziłeś mnie w ostatniej chwili, też miałem napisać że BTS i że warto poczekać kay:Włosi powinni powalczyć po ostatnim oklepie od Francji. Myślę, że BTS jak najbardziej do gry ale kurs niewielki @1,78. Można poczekać ze 20 minut i wtedy coś spróbować
Bang bang, brawoBolt -6,5g @ 3,25
Warto uderzyć coś w stronę maroka?Mimo wszystko dziwne żeby Słowacy aż tak bardzo dali się zdominować Marokańczykom, i to jeszcze na neutralu ...
Oglądasz mecz? Bo jak nie to bym nie ryzykował. Słowacja na papierze wygląda dużo lepiej.Warto uderzyć coś w stronę maroka?
Nie oglądam dlatego dopytuje na papierze może i tak ale po statach widzę że z szatni nie wyszliOglądasz mecz? Bo jak nie to bym nie ryzykował. Słowacja na papierze wygląda dużo lepiej.
Trudno powiedzieć, w drugiej połowie obraz gry może się odmienić, a jak nawet nie, to Słowacy mogą coś z kontry walnąć (jedna setka Hamsika już była) i wtedy wygrana Maroko będzie jeszcze bardziej wątpliwa.Warto uderzyć coś w stronę maroka?
Skoro przy takiej przewadze nie dali nic rywalom strzelić to jak zaczną coś grać to mogą te Maroko popchnąćNie oglądam dlatego dopytuje na papierze może i tak ale po statach widzę że z szatni nie wyszli