solaris9709
Użytkownik
Karen kocham cie
siedzi spokojnie rusek nie zawodzi na trawie teraz po mecz2 set Kachanov @1.95 betsson za 20j oraz mecz @3.25 ale za 5j
przeciez podawales 2-0 BautistaKaren kocham cie
Spokojnie to bym nie powiedział bo Agut był lepszy w 2 secie ale na szczęście w tie-breaku mu sie ten set wyślizgnął bo bardzo grube ako kończył mi set wygrany Khachanova..po marnym kursie 1,32.siedzi spokojnie rusek nie zawodzi na trawie teraz po mecz
To kto wedlug Ciebie nie jest przereklamowany... popiszEmy po mundialu jak Brazylia odbierze trofeumChłopie ogarnij się????...nic mi nie zepsuli bo nie gram przereklamowanej drużyny. Co mają za znaczenie mecze towarzyskie? Drużyna Górskiego przed mistrzostwami przegrywała mecze towarzyskie z klubami a potem była bliska mistrzostwa świata.Są słabi i to chyba teraz już każdy widzi.Miałem nadzieje,ze dziś wymęczą Kostarykę a potem w następnych meczach Janusze podbija kurs na nich i będę grał przeciwko...ale po dzisiejszym blamażu każdy już widzi co ta Brazylia warta...A Neymar co nie dotknie to spierdo.....Z 10 okazji strzeli wreszcie gola i wszyscy beda mieli orgazm i powiedzą po to jest taki zawodnik, jedno magiczne zagranie itd itp:dntlck:
A ja naiwnie liczyłem, że coś się zmieni...Gram DW 0-0 Nigeria - Islandia. stawiam, ze bedziemy swiadkami pierwszego bezbramkowego remisu na mundialu @4.2 betsson
szkoda taśmy na 5 pak rusek zawalił2 set Kachanov @1.95 betsson za 20j oraz mecz @3.25 ale za 5j