cuadrado12
Użytkownik
x-kom WIN @2.60 188BET
Nikt nie stawia dzisiaj na Nigerię dlatego próbuję za drobne. Nie ma co się podpalać na Islandię po jednym spotkaniu.
kusi kurs 3 na islandie
:facepalm:DW 1-0 @5.25
kolejny piękny kurs upolowanyBuzarnescu +1,5 seta @1,95
Pisałem już kto i to przed wczorajszym meczem Argentyny i dzisiejszym Brazylii żebyś mi nie napisał ,że mi kupon nie wszedł..Brazylia, Argentyna i Anglia to tylko nazwa w tych mistrzostwach. Brazylia nie odbierze trofeum, nie ma na to najmniejszych szans z tymi piłkarzami. Tam nie ma nawet jednej prawdziwej gwiazdy...chyba najsolidniejszy jest obrońca Marcelo.Jak taki team zdobyłby mistrzostwo to znaczyłoby że piłka nożna zeszła kompletnie na psy...Ja rozumiem że samo słowo Brazylia robi na Tobie wrażenie ale to przez pryzmat dawnych zawodników...1958-62 Pele, Garrincha i na każdej pozycji solidni zawodnicy, 1970 Pele, Jairzinho, Rivelino i cała reszta świetna. W 1982 najbardziej romantyczna Brazylia w ich historii, grająca piękny futbol z Socratesem, Zico, Ederem, Falcao, która niestety nic nie wygrała. W 1994 roku mistrzowie z Cafu, Bebeto, Romario,Ronaldo.W 1998 wzmocnieni jeszcze Rivaldo i Roberto Carlosem. W 2002 roku przypomnij sobie skład z Cafu, trzema panami R..Ronaldo, Rivaldo,Ronaldinho,Denilsonem, Kaką, Roberto Carlosem czyli potęga i to koniec....To były okrutnie mocne druzyny. A potem już Brazylia była coraz słabsza.Ludzie patrzą przez pryzmat tego co było a ta obecna jedenastka do tych poprzednich ma się nijak...Pokaż mi jedną gwiazdę na miarę tych poprzednich...Neymar? Śmiech na sali...Obecna drużyna Brazylii nie ma indywidualności i prawdziwych gwiazd i nie ma prawa niczego wygrać.To kto wedlug Ciebie nie jest przereklamowany... popiszEmy po mundialu jak Brazylia odbierze trofeum
Dokładnie. Czekam aż się pojawia kursy na o10,5 W 1 secie albo tb i wchodzę grubo.Dzis gruby plus a na jutro kroi sie gruby over u Marina
Islandia nie istnieje