L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Będzie remis i show musi trwać ????
obyBędzie remis i show musi trwać ????
Atakowałeś, czy nie zdążyłeś?Dobra inaczej to trzeba zrobic. Tu bedzie jeszcze pod koniec goraco wiec jak kurs podskoczy bede atakowal jakas jeszcze kartke ????
Pierwsze dwa mecze z małą ilością agresji i fauli. Ale w ostatnim meczu mam nadzieję że pokryja linie i z tych kuponów wyjdę na plus.
Kursik byl za maly wiec zaatakowalem pozniej over 3.5 po kursie over 2 i teraz juz siedzi. Pogba dziekuje ziomeczku browarek Ci stawiam przy najblizszej okazji jak sie spotkamy :beer:kay:Atakowałeś, czy nie zdążyłeś?
W sofascore sie sprawdza takie rzeczy juz tysiac razy pisalem. Tak byl faulowany 2 razy.Obserwował ktoś może ile razy Mbappe był dziś faulowany? Mam na kuponie over 1.5 razy, a nie mogę oglądać...
Peru strzeli @3.85
Peru chce grać w piłkę, ale nie wiedzą jakFrancja - Peru BTTS @2.25 bet563
nole , przegranych zakładów się już nie rozlicza? :cwl: Bo widzę ostatnie 5 minusów nie są rozliczone, ale te „w masło” od razu na zielono ????
Nie w tym meczu ????
Przepraszam byku, siedzę w pracy i raczej rzadko spoglądam w DNTB.W sofascore sie sprawdza takie rzeczy juz tysiac razy pisalem. Tak byl faulowany 2 razy.