U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Powiedzcie mi czy był jakiś faul na Eriksenie? Ręce powoli opadają na ten mundial
Raz już pisałem w takich zabawach wygrywa się ochłapy. Są ludzie którzy grają przeróżne kombinacje bo myślą że się dorobią.Chciałbym zapytać Panowie braliście udział w 13 z 20 na STSie? Jak wam idzie i czy macie jeszcze szanse i jak oceniacie takie bonusy, nie oszukują na takich sprawach? I tak waszym zdaniem ile osób może trafić taki bonus , 1000 graczy?
Na pewno byl 1 a moze nawet i 2 ale 1 to bank szwajcar nawet na sofascore jest ze byl raz faulowanyPowiedzcie mi czy był jakiś faul na Eriksenie? Ręce powoli opadają na ten mundial
Dziękować! Sofascore no tak... I nawet Mooy zaliczył faul ufff no to moje akosy żyją :sweat:Na pewno byl 1 a moze nawet i 2 ale 1 to bank szwajcar nawet na sofascore jest ze byl raz faulowany
a ile czasu zajmuje unibetowi rozliczanie tego typów zakładów?Dziękować! Sofascore no tak... I nawet Mooy zaliczył faul ufff no to moje akosy żyją :sweat:
Czasami 1 godzinę a czasami 1 dzień, ja tak miałema ile czasu zajmuje unibetowi rozliczanie tego typów zakładów?
wiadomo chodzilo o Australie, maly blad bez znaczenia typ na +Widzę że przewidujesz przyszłość. Ten mecz za kilka dni. ????
Dania WIN @2 bet563
Jakby nie zaczął odbijac między nogami to byloby juz 2-0To jest caluteńki Kyrgios. On zawsze musi oddać seta przez swoje pajacowanie. Myślę, że teraz przewali mecz bo miał wygrany na tacy.
Chyba chodzi o czas doliczony do połówCzy mógłby mi ktoś powiedzieć jak te przerwy w grze są liczone?
Zamiast skończyć 2-0, to się bawił. Cały KangurTo jest caluteńki Kyrgios. On zawsze musi oddać seta przez swoje pajacowanie. Myślę, że teraz przewali mecz bo miał wygrany na tacy.