Tsurenko 2 set @ 2.3
jestes debilem miesiaca bo rozliczasz mecz po 5 gemach. W tenisie gra sie do dwoch wygranych setow.miałem grac azarenke ale poczytalem pseudo ekspertów z tego forum i zagralem safarova ???? jestem debilem miesiąca
Ja bym tego w ogóle nie grał ale musisz się nauczyć tenis oglądać i nie oceniać meczu po 5 gemach..Ja też kiedyś tak każdy zwrot w meczu przeżywałem, kilka lat mi to zajeło zanim się tego nauczyłem...miałem grac azarenke ale poczytalem pseudo ekspertów z tego forum i zagralem safarova ???? jestem debilem miesiąca
Kris graty ,ale nie zaprzeczysz że siedzisz na garacych ogniach ???? W tych meczach było wszystko mozliwe ????
przecież dopiero co zaczął się mecz i aktualnie jest 3:2 dla Azarenki i daleko jeszcze do końcamiałem grac azarenke ale poczytalem pseudo ekspertów z tego forum i zagralem safarova ???? jestem debilem miesiąca
a niby czemu ?na tym mundialu to każdy gówno strzela, jedynie Ruscy ????
Ciesz się że Francja wygrała.
dzięki. Francję ogladałem ostatnie 20 minut, Portugalię też więc obyło się bez sraczki. Chorwatów oglądne całość ????Kris graty ,ale nie zaprzeczysz że siedzisz na garacych ogniach ???? W tych meczach było wszystko mozliwe ????
Jako pseudo ekspert z tego forum bo wiem że piłeś do mnie bo jako jedyny polecalem czeszke dam ci dobra radę żebyś skończył z bukmacherka bo z mentalnością 5 latka daleko nie zajedziesz.miałem grac azarenke ale poczytalem pseudo ekspertów z tego forum i zagralem safarova ???? jestem debilem miesiąca
nieźle poszedłeśDla lepszego oglądania Argentyna (-1) 4.20
Kurs fajny, ale jakoś mam dziwne przeczucie, że Argentyna może nic nie strzelić.Pany, grać BTS jak bum cyk cyk w meczu Argentyny z Chorwacją !!11jeden!1jeden
Węszę tutaj sporo goli i dobry występ Chorwatów. To się musi wydarzyć bo za mną chodzi taki układ.
No to podobnie myślimy, ale Messiemu niewiele trzeba by włożyć bramkę z dowolnego miejsca, także wierzę w BTS. Tak samo wierzę w dobry występ Chorwatów.
Tsurenko na plus
To teraz lesia po mecz.
Tsurenko @ 2.25
jestes debilem miesiaca bo rozliczasz mecz po 5 gemach. W tenisie gra sie do dwoch wygranych setow.