raczykk
Użytkownik
szkoda tej obrony Ochoi
szkoda tej obrony Ochoi
Może remis ogarnąNiemcy z remisem nie wejdą na tasiemce to będą jajca ???? trza zobaczyć jak zaczną 2 połówkę... Kartka dla szkopów @1.54 w tej chwili, czekamy czekamy. Joachimowi dopiero teraz to się w majtach gotuje, jest gdzieś zaklad, że pogrzebie w rowie i wyliże paluchy? ????
Przypomniałeś...:facepalm:Niemcy z remisem nie wejdą na tasiemce to będą jajca ???? trza zobaczyć jak zaczną 2 połówkę... Kartka dla szkopów @1.54 w tej chwili, czekamy czekamy. Joachimowi dopiero teraz to się w majtach gotuje, jest gdzieś zaklad, że pogrzebie w rowie i wyliże paluchy? ????
Tez mam taśmę na 1X . Miałem grać na czysto ale coś mnie tchnelo aby sie podeprzec.Niemcy z remisem nie wejdą na tasiemce to będą jajca ???? trza zobaczyć jak zaczną 2 połówkę... Kartka dla szkopów @1.54 w tej chwili, czekamy czekamy. Joachimowi dopiero teraz to się w majtach gotuje, jest gdzieś zaklad, że pogrzebie w rowie i wyliże paluchy? ????
Na następnym Mundialu będą mieli na plecach półksiężyc ????Tak teraz patrzę na koszulki Niemców , zaczęli się wstydzić swoich barw narodowych, czy też ktoś im zabronił ?
Zamiast tego odcienie szarości...:wasntme: